Dinamo pare că stă pe un butoi cu pulbere încă din momentul în care Ionuț Negoiță a dat clubul pe mâna noii conduceri, Pablo Cortacero & Co. Nici înainte nu era o situație prea bună pentru dinamoviști, însă problemele financiare nu erau atât de accentuate. Jucătorii își depun rând pe rând memoriile și vor cu orice preț să scape de tratamentul pe care-l primesc în "Ștefan cel Mare".
Antrenorul actual al "câinilor", Ionel Gane (49 de ani),cel care a antrenat echipa în ultimele partide, spune că se teme că trei dintre cei mai importanți jucători ar putea să nu mai continue și din 2021, și spune că înțelege perfect dacă vor alege să plece, asta pentru că situația echipei din Ștefan cel Mare este cu adevărat îngrijorătoare.

Alți trei jucători sunt ca și plecați de la Dinamo! Anunțul antrenorului

Romanian Liga I
Dinamo a mai oficializat un transfer! Cine e atacantul care l-a convins pe Rednic în probe
ACUM 12 ORE
"Nu știu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini... La început, Cortacero discuta cu Contra, doar că, după un timp, Cosmin a zis că el nu mai rezistă să asculte. «Eu nu vă mai cred, la revedere!» le-a transmis. Apoi, a trecut la jucători, a trecut la căpitani, discutau cu Borja, cu Ante, cu Rene, până s-au săturat și ei. Toţi sunt băieţi buni. Ei erau încântaţi de București, de România, chiar ne ziceau că am creat un grup peste așteptări.
«Până la urmă, culmea, ai noștri ne-au făcut de comandă! Incredibil”, spuneau în vestiar. Da, păcat, chiar am creat un grup fantastic, iar accesul în play-off ar fi fost ușor de îndeplinit dacă rămâneam acest grup. Cortacero trebuie să pună la punct lucrurile. Nu poți să-ți faci un plan, o strategie, nu ai cu cine. Sunt doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi", a declarat Ioenl Gane pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Reacția lui Ronaldo Deaconu după eurogolurile marcate în poarta lui Dinamo
16/10/2021 LA 06:28
Romanian Liga I
Dinamo ar putea primi o nouă lovitură de la TAS! Decizia ar veni ca un trăznet pentru Rednic
14/10/2021 LA 09:09