Dinamo pare că stă pe un butoi cu pulbere încă din momentul în care Ionuț Negoiță a dat clubul pe mâna noii conduceri, Pablo Cortacero & Co. Nici înainte nu era o situație prea bună pentru dinamoviști, însă problemele financiare nu erau atât de accentuate. Jucătorii își depun rând pe rând memoriile și vor cu orice preț să scape de tratamentul pe care-l primesc în "Ștefan cel Mare".

Antrenorul actual al "câinilor", Ionel Gane (49 de ani),cel care a antrenat echipa în ultimele partide, spune că se teme că trei dintre cei mai importanți jucători ar putea să nu mai continue și din 2021, și spune că înțelege perfect dacă vor alege să plece, asta pentru că situația echipei din Ștefan cel Mare este cu adevărat îngrijorătoare.

Romanian Liga I
De ce a refuzat-o Diego Capel pe Dinamo. Dezvăluirea făcută de spaniolii de la As
IERI LA 20:37

Alți trei jucători sunt ca și plecați de la Dinamo! Anunțul antrenorului

"Nu știu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini... La început, Cortacero discuta cu Contra, doar că, după un timp, Cosmin a zis că el nu mai rezistă să asculte. «Eu nu vă mai cred, la revedere!» le-a transmis. Apoi, a trecut la jucători, a trecut la căpitani, discutau cu Borja, cu Ante, cu Rene, până s-au săturat și ei. Toţi sunt băieţi buni. Ei erau încântaţi de București, de România, chiar ne ziceau că am creat un grup peste așteptări.

«Până la urmă, culmea, ai noștri ne-au făcut de comandă! Incredibil”, spuneau în vestiar. Da, păcat, chiar am creat un grup fantastic, iar accesul în play-off ar fi fost ușor de îndeplinit dacă rămâneam acest grup. Cortacero trebuie să pună la punct lucrurile. Nu poți să-ți faci un plan, o strategie, nu ai cu cine. Sunt doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi", a declarat Ioenl Gane pentru Gazeta Sporturilor.

Liga
Dinamo - Viitorul 0-5 | Trei variante de înlocuitor pentru Jerry Gane după un nou eșec dur
27/02/2021 LA 06:03
Romanian Liga I
Veste mare pentru Dinamo! Răzvan Burleanu a anunțat unde se va construi noul stadion al "câinilor"
26/02/2021 LA 09:36