Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Continuă exodul de la Dinamo! Alți 3 jucători sunt ca și plecați din Ștefan cel Mare: "S-au săturat"

Irina Aldea

Publicat 27/12/2020 la 12:58 GMT+2

Chiar dacă furtuna a părut alungată pentru moment din "Ștefan cel Mare", situația dinamoviștilor este în continuare critică. Antrenorul lui Dinamo anunță vremuri grele și în 2021.

Adam Nemec, Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo pare că stă pe un butoi cu pulbere încă din momentul în care Ionuț Negoiță a dat clubul pe mâna noii conduceri, Pablo Cortacero & Co. Nici înainte nu era o situație prea bună pentru dinamoviști, însă problemele financiare nu erau atât de accentuate. Jucătorii își depun rând pe rând memoriile și vor cu orice preț să scape de tratamentul pe care-l primesc în "Ștefan cel Mare".
Antrenorul actual al "câinilor", Ionel Gane (49 de ani),cel care a antrenat echipa în ultimele partide, spune că se teme că trei dintre cei mai importanți jucători ar putea să nu mai continue și din 2021, și spune că înțelege perfect dacă vor alege să plece, asta pentru că situația echipei din Ștefan cel Mare este cu adevărat îngrijorătoare.

Alți trei jucători sunt ca și plecați de la Dinamo! Anunțul antrenorului

"Nu știu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini... La început, Cortacero discuta cu Contra, doar că, după un timp, Cosmin a zis că el nu mai rezistă să asculte. «Eu nu vă mai cred, la revedere!» le-a transmis. Apoi, a trecut la jucători, a trecut la căpitani, discutau cu Borja, cu Ante, cu Rene, până s-au săturat și ei. Toţi sunt băieţi buni. Ei erau încântaţi de București, de România, chiar ne ziceau că am creat un grup peste așteptări.
«Până la urmă, culmea, ai noștri ne-au făcut de comandă! Incredibil”, spuneau în vestiar. Da, păcat, chiar am creat un grup fantastic, iar accesul în play-off ar fi fost ușor de îndeplinit dacă rămâneam acest grup. Cortacero trebuie să pună la punct lucrurile. Nu poți să-ți faci un plan, o strategie, nu ai cu cine. Sunt doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi", a declarat Ioenl Gane pentru Gazeta Sporturilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo