Conform informațiilor ProSport, primii patru fotbaliști care au fost anunțati că nu mai fac parte din planurile lui Contra sunt Daniel Popa, Mihai Neicuțescu, Andrei Sin și Mihai Popescu. Ei au fost puși pe lista de transferuri. Oficialii din Ștefan cel Mare vor să le găsească echipe cât mai repede. Ei vor pleca fie împrumut, fie transferați definitiv.

Deocamdată, cei patru nu se vor mai pregăti cu prima echipă și vor merge la echipa a doua a clubului, cea care se va duela cu CSA Steaua, FCSB II și Rapid II în acest sezon din Liga a-3-a.

Romanian Liga I
Universitatea Craiova a anunțat 3 cazuri de Covid-19. Doi dintre cei testați pozitiv sunt jucători
ACUM 3 ORE

Ei nu vor singurii la care Contra va renunța. Noul antrenor din Ștefan cel Mare vrea să reconstruiască serios lotul și să impună la prima echipă jucătorii aduși de el. Alexandru Răuță ar fi fost și el pe ”lista neagră” însă el a fost păstrat în cele din urmă pentru că Vlad Achim s-a accidentat.

Cine a venit și cine a plecat de la Dinamo

Veniri/reveniri: Măgureanu (Afumați), G. Crețu (Rapid), Eșanu (Farul), Fl. Bejan (Clinceni), Dudea (CSM Reșița), Petrișor (Turris Tr. Măgurele), L. Gheorghe (Modelu), V. Achim (Viitorul), Janusz Gol (liber), Adam Nemec (liber) Isma Lopez (Tenerife), Alexander David Gonzalez (Mirandes)

Plecări: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (liber), Kostrna (liber), Perovici (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul)

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Romanian Liga I
Alibec pleacă de la Astra! Giurgiuvenii au acceptat ultima ofertă primită. Unde va juca
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Cortacero l-a convins! Cornel Dinu revine la Dinamo! Cum va arăta noua conducere a "câinilor"
ACUM 11 ORE