Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salariul primit de Contra la Dinamo! "Guriță", al doilea cel mai bine plătit antrenor din Liga 1

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/10/2020 la 16:13 GMT+3

Cosmin Contra a revenit la Dinamo în această vară, odată cu instalarea investitorului spaniol Pablo Cortacero la cârma clubului din "Ștefan cel Mare".

Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Contra a fost susținut puternic de noua conducere iberică și a primit 14 jucători noi în perioada de transferuri din vară. Printre aceștia se numără și Aleix Garcia, mijlocaș care a evoluat pentru Manchester City.
În ciuda investițiilor impresionante realizate și a suflului nou adus în "Ștefan cel Mare", Dinamo se află abia pe locul 14 în Liga 1, după 7 etape. "Câinii" au câștigat un singur meci în noul sezon, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor 3-1.
Trupa lui Contra a adunat 5 puncte, iar în urmă cu o etapă a pierdut în fața marii rivale FCSB, după un final de meci controversat.
În ultima vreme s-a tot vorbit despre salariile oferite de Cortacero și board-ul spaniol din "Ștefan cel Mare", iar astăzi s-a aflat suma pe care Cosmin Contra o încasează lunar.

Cosmin Contra are un salariu lunar de 30.000 euro la Dinamo

Potrivit AS.ro, "Guriță" câștigă 30.000 de euro pe lună, fiind al doilea cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, după Dan Petrescu. Tehnicianul campioanei en-titre, CFR Cluj, are un salariu lunar de 40.000 de euro.
Prin urmare, este clar că investitorii spanioli și-au pus foarte mari speranțe în calitățile tehnice ale lui Cosmin Contra, în momentul în care i-au oferit un salariu de 360.000 de euro pe an. Din păcate însă pentru suflarea dinamovistă, rezultatele întârzie să apară.
La finalul ultimului meci, pierdut de Dinamo împotriva Universității Craiova, scor 0-1, Pablo Cortacero, patronul "câinilor", a dezvăluit că nici nu se gândește la o posibilă demitere a lui Contra.
"Nici nu vreau să vorbesc despre asta. Dinamo trebuie să fie în play-off. Avem un lot foarte bun şi sunt convins că vor veni şi rezultatele bune. Contra e antrenorul echipei şi trebuie să îmbunătăţească nişte aspecte, dar şi jucătorii trebuie să dea mai mult pe teren.", a spus Cortacero, pentru doardinamo.ro.
Dinamo se află la 5 puncte în spatele playoff-ului. Pentru "câini" urmează duelul cu Sepsi, din deplasare, de pe 24 octombrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo