Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Contra vrea să scape de unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo din sezonul trecut

Vlad Dumitrescu

Actualizat 12/09/2020 la 15:23 GMT+3

Italianul Diego Fabbrini (30 de ani) va părăsi cel mai probabil echipa din Ștefan cel Mare după ce Cosmin Contra s-a hotărât că acesta nu mai intră în planurile sale.

Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Fabbrini a avut un start de sezon extrem de slab, totul culminând cu o evoluție sub standarde împotriva lui FC Botoșani. Italianul pare veșnic îndrăgostit de minge și niciodată dispus să combine cu colegii săi, de multe ori implicându-se în driblinguri inutile.
Drept urmare, conform informațiilor Gazetei Sporturilor, Fabbrini, care are un salariu de 18.000 de euro la Dinamo, va pleca de la club. El ar putea părăsi echipa chiar săptămâna viitoare, agenții săi căutându-i deja echipă.

Contra i-a reproșat direct evoluțiile slabe

Contra nu este deloc satisfăcut cu evoluțiile lui Fabbrini, el fiind schimbat chiar la pauza meciului cu Botoșani. Antrenorul i-ar fi reproșat direct chiar în vestiar felul în care a jucat.
Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a recunoscut că îl dorește pe Diego Fabbrini: ”El a rămas feblețea mea. Dacă vrea să vină la Botoșani, îl aștept. A făcut un meci prost, iar ai mei au știut să-l închidă”, a declarat el la GSP Live.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo