Universitatea Cluj Napoca atrecut cu 2-0 de Dinamo în primul tur al barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Cornel Dinu (73 de ani), legenda clubului din Ștefan cel Mare, a suferit din fața televizorului la fiecare fază de atac a ”cîinilor”.
"Totul a fost făcut după ureche la Dinamo. Singura decizie care aduce puțin cu tradiția de disciplină, de realizări, dar într-o proporție mai mică, este Pierret. El e singurul care a arătat ceva, dar e și singurul jucător care a fost adus de un fotbalist, de Răducioiu. În rest, ceilalți au fost aduși de Iuliu Mureșan. Sufăr alături de milioane de câini roșii. De vreo 10 ani se întâmplă asta", a spus Cornel Dinu, la Orange Sport.

"Nu mai am așteptări de la fotbaliștii reveniți!"

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
ACUM 4 ORE
Balthazar Pierret a fost lăudat, dar Cornel Dinu a pus tunurile pe alți doi jucători cu vechime la Dinamo: Gabriel Torje și Steliano Filip. "Nu mai am așteptări de la Torje, dar nu doar de la el, de la toți fotbaliștii reveniți. Șutul lui Steliano Filip din prelungiri, fotbalist plătit cu mii de euro, este o bătaie de joc. Este o blasfemie la adresa fotbalului. Acești jucători, pentru a-și reveni cât de cât, ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii".
Dinamo a pierdut turul barajului și în eventualitatea în care nu va întoarce rezultatul în retur, ar putea să retrogradeze pentru prima data în Liga 2 după 74 de ani! Dinamo este unul dintre puținele cluburi din România care nu au retrogradat niciodată. Are în palmares 18 titluri de campioană a României și 13 cupe.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
IERI LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11