Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Corneliu Papură, optimist în ciuda rezultatelor! Ce a declarat legat de o posibilă plecare

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/01/2021 la 14:59 GMT+2

Corneliu Papură a oferit declarații în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu FC Argeș din Liga 1.

Corneliu Papură

Credit imagine: Eurosport

”Depinde ce parte a paharului privești, am pierdut un singur meci în ultimele șase etape, dar e adevărat, puteam face mult mai multe puncte”, a declarat Papură, conform DigiSport.
Având în vedere că presa scrie că Reghecampf a ajuns de la o înțelegere cu clubul oltean, Papură a fost întrebat și despre o posibilă demitere a sa: ”Nu cred că e meciul decisiv (n.r. cu Argeș) pentru mine, eu pregătesc la fel fiecare partidă, pentru a câștiga”.
”De când a început returul, am avut parte de terenuri dificile, unde echilibrarea valorilor s-a făcut doar din cauza terenului. Cel mai elocvent exemplu este Piteşti cu FCSB, unde pe un teren nu foarte bun, FCSB, o echipă tehnică, nu a reuşit să-şi impună jocul. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu noi, în momentul în care terenul nu a fost aşa cum ne-am dorit", a adăugat Papură.

Reghecampf la Craiova?

Laurențiu Reghecampf s-ar fi înțeles cu vicecampioana României, CS U Craiova. Potrivit Pro Sport, Reghe va câştiga 14.000 de euro pe lună la Craiova şi va sosi în România vineri. Antrenorul va face chiar azi un test Covid-19 în Statele Unite. În plus, antrenorul ar fi acceptat să fie dat afară de la Craiova fără compensații financiare, în cazul în care rezultatele vor cere o astfel de mișcare, mai scrie sursa citată.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo