”Depinde ce parte a paharului privești, am pierdut un singur meci în ultimele șase etape, dar e adevărat, puteam face mult mai multe puncte”, a declarat Papură, conform DigiSport.

Având în vedere că presa scrie că Reghecampf a ajuns de la o înțelegere cu clubul oltean, Papură a fost întrebat și despre o posibilă demitere a sa: ”Nu cred că e meciul decisiv (n.r. cu Argeș) pentru mine, eu pregătesc la fel fiecare partidă, pentru a câștiga”.

Romanian Liga I
CFR confirmă că Arlauskis e ca și semnat! "Va veni sigur"
ACUM 2 ORE

”De când a început returul, am avut parte de terenuri dificile, unde echilibrarea valorilor s-a făcut doar din cauza terenului. Cel mai elocvent exemplu este Piteşti cu FCSB, unde pe un teren nu foarte bun, FCSB, o echipă tehnică, nu a reuşit să-şi impună jocul. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu noi, în momentul în care terenul nu a fost aşa cum ne-am dorit", a adăugat Papură.

Reghecampf la Craiova?

Laurențiu Reghecampf s-ar fi înțeles cu vicecampioana României, CS U Craiova. Potrivit Pro Sport, Reghe va câştiga 14.000 de euro pe lună la Craiova şi va sosi în România vineri. Antrenorul va face chiar azi un test Covid-19 în Statele Unite. În plus, antrenorul ar fi acceptat să fie dat afară de la Craiova fără compensații financiare, în cazul în care rezultatele vor cere o astfel de mișcare, mai scrie sursa citată.

Romanian Liga I
Slovenii scriu de marea lovitură pe care FCSB o va da în vară: "Maribor nu va primi vreun cent"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Iordănescu: "Fotbalul românesc are nevoie de VAR!" + Ce a spus despre revenirea lui Arlauskis la CFR
ACUM 14 ORE