Pablo Cortacero a reușit lovitura anului la Dinamo, potrivit doardinamo.ro. Fără bani deocamdată, dar cu noi promisiuni, spaniolul a reușit, luni, să mărească numărul de membri în Consiliul de Administrație (CA) al clubului de la 5 la 7, introducând 3 noi membri din partea sa și a preluat controlul.
Spaniolul controlează acum CA, cu o majoritate de 4 voturi. Surse citate de doardinamo.ro susțin că Pablo Cortacero ar fi afirmat în timpul ședinței că din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de agenția de spălare a banilor din Anglia.
"Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro ce vor ajunge sigur în ianuarie", le-a spus Cortacero celor prezenți, conform sursei citate.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08

Fanii lui Dinamo au mers peste Cortacero

La scurt timp după terminarea ședinței, o parte a suporterilor dinamoviști a venit la hotelul la care se afla în acel moment Pablo Cortacero, sesizați de unul din liderii programului Doar Dinamo București.
Acesta susține că a fost agresat de gărzile de corp ale spaniolului, motiv pentru care a solicitat intervenția Poliției și a Salvării.
Cortacero a confirmat incidentul, dar a dat o explicaţie proprie pentru ceea ce s-a întâmplat.
"Acei suporteri au venit la birouri amenințându-ne și țipând și le-am spus să plece, dar au continuat. Atunci, cineva de la pază i-a rugat frumos să plece și cel de la DDB l-a atins peste față, iar cel de la pază l-a pus la pământ. Nu a fost nimic mai mult. Mai târziu au venit la hotel cei de la DDB să-mi ceară scuze", a spus Pablo Cortacero pentru ProSport.
Contactat de sursa citată, Alexandru Anghel, fanul care susţine că i-a fost aplicată o corecţie fizică, a spus: "O iau ca pe o glumă, ce pot să mai zic altceva?".
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41