Pablo Cortacero se află într-un "război" neîntrerupt cu suporterii-acționari ai lui Dinamo. Investitorul iberic a venit cu planuri mari în "Ștefan cel Mare", dar a dezamăgit întreaga suflare dinamovistă. Cortacero n-a virat vreun euro în conturile jucătorilor începând din momentul sosirii, în vară, motiv pentru care mulți dintre ei au și plecat.
Mai nou, Cortacero a fost îndepărtat de fanii-acționari din postul de președinte al Consiliului de Administrație, însă ibericul nu a acceptat decizia respectivă. De asemenea, acționarul spaniol n-a fost de acord nici cu demisia lui Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al clubului.
Prin intermediul unui document, Cortacero a solicitat revocarea tuturor deciziilor luate de Eftimescu în ultimele zile în "Ștefan cel Mare", inclusiv demiterea lui Șerdean. DDB a oferit o replică rapidă, prezentând 6 argumente în urma cărora actul acționarului iberic nu ar avea cum să fie valabil.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46

Cortacero amenință că tot ce semnează Eftimescu la Dinamo este ilegal: "Va avea consecințe penale!"

În cele din urmă, Cortacero a ieșit în public și a vorbit despre situația actuală din "Ștefan cel Mare". Spaniolul a anunțat că "Eftimescu nu poate fi președinte" și că tot ce semnează acesta este "ilegal și va avea consecințe penale".
"Eu sunt recunoscător fanilor că ajută cu bani clubul, dar este altceva să ia ei decizii, să angajeze oameni, pentru că totul este ilegal. Eftimescu nu poate fi președinte. Tot ce semnează Eftimescu din postura de președinte este ilegal și va avea consecințe penale.
Nu știu dacă el semnează fiind amenințat, dar tot ce a semnat este ilegal. Eu sunt de acord că ne ajută financiar, că fac anumite plăți, dar acești bani li se vor înapoia, pentru că sunt cu titlu de împrumut", a spus Pablo Cortacero, pentru Fanatik.

Pablo Cortacero nu renunță la Dinamo: "Am primit propuneri din Turcia și Arabia Saudită"

Cortacero a dezvăluit că nu va vinde clubul Dinamo, în ciuda portretului de personaj negativ pe care și l-a format în "Ștefan cel Mare", precum și a ofertelor primite din alte țări:
"Da, am avut propuneri din Turcia, din Arabia Saudită (n.r. - de a vinde clubul), DDB a vrut să le dau acțiunile. Dar nu voi vinde clubul, chiar dacă ofertele erau bune din punct de vedere financiar. De investitorul lui Țălnar nu știu nimic, asta a apărut în presă, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă.
Eu oricum le-am spus tuturor că clubul nu este de vânzare! Noi vrem să facem lucrurile să funcționeze, nu să vindem și nici să falimentăm clubul. Vreau să intre odată banii și să se vorbească de acum doar de fotbal", a mai declarat acționarul spaniol.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45