Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, anunțat pentru ProSport că astăzi va avea loc ședința de mărire de capital de la Dinamo după ce Pablo Cortacero a ajuns în România.

Pablo Cortacero a ajuns în România

„Din ce am auzit, am înțeles că ședința se ține și că ar fi venit în România, dar nu știu nici eu 100%, pentru că nu am detalii. Nu am auzit despre chestia asta (n.r. despre niște bani intrați în conturile clubului), știu doar de ședința asta care e foarte importantă pentru majorarea capitalului. Auzeam toți dacă intrau bani în cont.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
E foarte greu. Eu sunt în discuții cu foarte multă lume, dar având în vedere incertitudinea asta, toată lumea așteaptă. Mi-au spus «Hai să vedem ce se reglează și din ianuarie reluăm discuțiile». Dinamo este atractivă din punct de vedere al publicității, însă situația nu mi-a dat voie să accesez fonduri de la companii”, a declarat Birlică pentru ProSport.
„Domnul (Nicolae) Badea a plătit toate cheltuielile aferetnte ultimelor două meciuri din finalul anului. E un contract ok pentru noi în perioada asta în care nu am avut niciun ban”, a precizat Birlică.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20