Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo, anunțat pentru ProSport că astăzi va avea loc ședința de mărire de capital de la Dinamo după ce Pablo Cortacero a ajuns în România.

Pablo Cortacero a ajuns în România

„Din ce am auzit, am înțeles că ședința se ține și că ar fi venit în România, dar nu știu nici eu 100%, pentru că nu am detalii. Nu am auzit despre chestia asta (n.r. despre niște bani intrați în conturile clubului), știu doar de ședința asta care e foarte importantă pentru majorarea capitalului. Auzeam toți dacă intrau bani în cont.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
E foarte greu. Eu sunt în discuții cu foarte multă lume, dar având în vedere incertitudinea asta, toată lumea așteaptă. Mi-au spus «Hai să vedem ce se reglează și din ianuarie reluăm discuțiile». Dinamo este atractivă din punct de vedere al publicității, însă situația nu mi-a dat voie să accesez fonduri de la companii”, a declarat Birlică pentru ProSport.
„Domnul (Nicolae) Badea a plătit toate cheltuielile aferetnte ultimelor două meciuri din finalul anului. E un contract ok pentru noi în perioada asta în care nu am avut niciun ban”, a precizat Birlică.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32