Pablo Cortacero și-a încălcat încă o dată promisiunea, iar jucătorii și staff-ul lui Dinamo au rămas neplătiți. Singurul ajutor financiar a venit din partea suporterilor, prin programul DDB. Fanii din "Ștefan cel Mare" au strâns bani din vânzarea de bilete online și le-au oferit o primă fotbaliștilor pregătiți de Jerry Gane.
"Câinii" încearcă să uite de problemele din afara terenului și să se concentreze doar pe fotbal, lucru care le-a ieșit în ultimele meciuri. Dinamo s-a impus aseară în fața lui Poli Iași, scor 4-1, și a urcat pe locul 8 în Liga 1, la 2 puncte în spatele zonei playoff-ului.
Cortacero, investitorul "dispărut" din "Ștefan cel Mare" continuă să fie criticat din toate direcțiile. Ultima declarație, și cea mai acidă, a fost oferită de directorul de marketing al clubului, Radu Birlică.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Pablo Cortacero, făcut "K.O." de un oficial al lui Dinamo: "Cea mai mare escrocherie din Europa!"

Oficialul lui Dinamo a răbufnit la adresa lui Cortacero și l-a numit "nebun și mincinos", pentru ca apoi să descrie planul prezentat de iberic drept "cea mai mare escrocherie din Europa".
"Băieții au calitate, iar jucătorii și-au făcut treaba. Și Cosmin (n.r. - Contra) și-a făcut treaba foarte bine. Este și galeria în spate, care mereu ne-a sprijinit. Fără fani și fără calitatea jucătorilor nu am fi avut aceste rezultate. Situația e din ce în ce mai grea.
Minciunile... Mă feresc să folosesc cuvinte grele și nu vreau să pun eu pecetea pe un investitor inexistent. A promis marea cu sarea și a creat iluzii. Minte permanent, zi de zi, de săptămâni întregi. Spune că mâine vin banii, că poimâine vin banii... Vă dați seama în ce situație sunt jucătorii și cei care sunt în spatele lor!
Eu am crezut chiar și săptămâna asta! Dar acum consider că mâine trebuie să predea cheia. Să vină să spună «Dinamo nu e de mine! Uitați cheia!» și să dea fanilor cheia clubului. Acțiunile lui trebuie să parvină fanilor, care știu mai bine ce au de făcut!
Este un mincinos care nu are ce căuta ca patron la Dinamo! Eu nu l-am văzut niciodată, doar am vorbit prin mesaje! M-a mințit în permanență! El nu are ce căuta la Dinamo! Să predea acțiunile fanilor. Ei sunt foarte deștepți și am încredere în ei.", a răbufnit Radu Birlică, într-un interviu oferit pentru gsp.ro.

Cel mai acid mesaj primit de Cortacero, investitorul "dispărut" de la Dinamo

"Se joacă cu soarta oamenilor lui prezenți aici! De noi nu-l doare nici în spate. Este cea mai mare escrocherie din fotbalul românesc! Nu are ce căuta aici! Își bate joc de oamenii pe care i-a trimis aici! Îi lasă fără bani. Vă dați seama ce gândește despre noi, românii... Ce încredere să avem într-un om care ne minte de atâtea luni? Îmi asum tot ce spun! Nu are cum să conducă un club ca Dinamo. Vă dați seama cum se simt cei din club...
Să aștepți săptămână de săptămână un om nebun care promite că vine cu bani... Nu există comparație! E cea mai mare escrocherie din Europa! Nu mai am nicio încredere în el. Nu are ce să caute la Dinamo.
Îți minți conaționalii tăi pe care îi trimiți aici. Sunt oameni buni, de bun simț. Au vrut să facă ceva, dar ce să faci cu unul care minte întruna? Ăsta este om? Te joci cu soarta fotbaliștilor și a staff-ului, care fac rezultate imense. Eu i-am zis «Contradinero» (n.r. 'împotriva banilor')", a mai spus Radu Birlică.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20