Situația din "Ștefan cel Mare" este de-a dreptul tragică, dar unii jucători încă mai au zâmbetul pe buze. Este și cazul lui Puljic, căpitanul lui Dinamo, care a început să râdă când a citit mesajul primit de la Cortacero.
Investitorul iberic n-a plătit vreun salariu de când a sosit la clubul din "Ștefan cel Mare", dar continuă să promită lucruri. Ultima promisiune a fost direcționată către Puljic, liderul din vestiarul "câinilor". Potrivit doardinamo.ro, Cortacero i-a scris croatului că banii pentru plata salariilor vor intra miercuri în conturile clubului. Când a citit mesajul, Puljic a bufnit în râs.

Puljic a început să râdă când a citit mesajul de la Pablo Cortacero

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Mai precis, Cortacero a asigurat că va vira miercuri suma de 1,5 milioane de euro, anunță gsp.ro. Sursa citată a aflat și conținutul mesajului trimis către Puljic, care a ajuns apoi și la Fabbrini: "Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă credeți niciodată".
Jucătorii lui Dinamo și-au pierdut deja orice urmă de speranță când vine vorba de promisiunile investitorilor spanioli. În ultimele două săptămâni, fotbaliștii au primit prime din partea fanilor, prin programul DDB.
Suporterii dinamoviști au adunat 14.000 de euro din vânzarea de bilete online, iar întreaga sumă a fost virată către echipa pregătită în prezent de Jerry Gane.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20