Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cortacero i-a trimis un mesaj pe WhatsApp lui Puljic, iar căpitanul lui Dinamo a început să râdă

Cosmin Cioboata

Publicat 08/12/2020 la 07:29 GMT+2

Pablo Cortacero continuă să facă promisiuni, însă nu-l mai crede nimeni. Conducătorul spaniol de la Dinamo i-a trimis un mesaj pe WhatsApp căpitanului Ante Puljic, iar acesta a început să râdă când l-a citit.

Ante Puljic, căpitanul lui Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Situația din "Ștefan cel Mare" este de-a dreptul tragică, dar unii jucători încă mai au zâmbetul pe buze. Este și cazul lui Puljic, căpitanul lui Dinamo, care a început să râdă când a citit mesajul primit de la Cortacero.
Investitorul iberic n-a plătit vreun salariu de când a sosit la clubul din "Ștefan cel Mare", dar continuă să promită lucruri. Ultima promisiune a fost direcționată către Puljic, liderul din vestiarul "câinilor". Potrivit doardinamo.ro, Cortacero i-a scris croatului că banii pentru plata salariilor vor intra miercuri în conturile clubului. Când a citit mesajul, Puljic a bufnit în râs.

Puljic a început să râdă când a citit mesajul de la Pablo Cortacero

Mai precis, Cortacero a asigurat că va vira miercuri suma de 1,5 milioane de euro, anunță gsp.ro. Sursa citată a aflat și conținutul mesajului trimis către Puljic, care a ajuns apoi și la Fabbrini: "Dacă nici acum nu vă trimit banii, să nu mă credeți niciodată".
Jucătorii lui Dinamo și-au pierdut deja orice urmă de speranță când vine vorba de promisiunile investitorilor spanioli. În ultimele două săptămâni, fotbaliștii au primit prime din partea fanilor, prin programul DDB.
Suporterii dinamoviști au adunat 14.000 de euro din vânzarea de bilete online, iar întreaga sumă a fost virată către echipa pregătită în prezent de Jerry Gane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo