Pe locul 14 și cu doar 9 puncte adunate în ultimele 11 etape, Dinamo pare că se află într-o situație fără ieșire. Chiar și așa, Pablo Cortacero le face din nou promisiuni fanilor dinamoviști, care și-au pus speranțele în noii investitori spanioli încă din vară, de când echipa a fost vândută de Ionuț Negoiță. Cortacero spune că a trimis un milion și jumătate de euro pentru salariile angajaților de la Dinamo.
Totuși, promisiunile lui Cortacero sunt privite de fanii dinamoviști drept vorbe în vânt, asta pentru că spaniolul a mai făcut și în trecut promisiuni pe care nu le-a onorat. Jucătorii și toți ceilalți angajați de la Dinamo nu mai au încredere în spaniol, care promite încă 5 milioane de euro, până la majorarea capitalului social.

Cortacero livrează noi promisiuni în conturile lui Dinamo

Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Singura promisiune care pare acum cu potențial de onorare este cea a demiterii lui Cosmin Contra, pe care Cortacero îl vrea plecat cât mai repede cu putință. De altfel, Contra va pleca cel mai probabil de la Dinamo imediat după meciul din Cupă, programat în această seară. Mai mult, antrenorul lui Dinamo ar fi ajuns deja la un acord Al Ittihad, echipa unde a antrenat de două ori Victor Pițurcă.
"Știu că toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu banii. Vă spun că am trimis 1,5 milioane de euro pentru plata salariilor tuturor, fotbaliști și angajați. Vor mai intrat, tot sub formă de împrumut, până la 5 milioane de euro, până în ziua când trebuie majorat capitalul social. Toți banii pe care Benel International îi bagă în Dinamo sunt sub formă de împrumut și apoi se vor transforma în capital social. Cei de la DDB trebuie să vină și ei cu un milion de euro și, în aceste condiții, eu zic că bugetul lui Dinamo pentru sezonul anul 2021 este asigurat. Prima tranșă de bani va intra în conturi săptămâna care vine", a declarat Pablo Cortacero pentru Pro Sport.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39