articol scrsi de Alex Ivan
Fanii au sperat la o renaștere a formației din Ștefan cel Mare, însă lucrurile au mers exact în direcția opusă. Promisiunile încălcate ale lui Pablo Cortacero au dus la plecarea antrenorului Cosmin Contra și a mai multor stranieri aduși în vară, printre care Borja Valle, Isma Lopez și Rene Hinojo. Juan Camara, Aleix Garcia și Tomas Mejias așteaptă și ei să-și rezilieze contractele cu Dinamo, informează Migrantesdelbalon.

Dinamo, în cel mai greu moment din istorie

Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
ACUM 20 ORE
După ce "câinii" au evitat retrogradarea în sezonul trecut doar datorită extinderii numărului de echipe din campionat, speranțele suporterilor au fost spulberate și în această stagiune. Dinamo este doar pe locul 12 în Liga 1 și a avut o serie neagră de cinci înfrângeri consecutive. Formația din Ștefan cel Mare a reușit totuși să-și câștige ultimele trei partide oficiale disputate, dar problemele financiare rămân în atenția tuturor.
Cei din stafful de la club şi jucătorii s-au resemnat. Aceștia mai sunt plătiți doar datorită programului DDB. Preparatorul fizic Luis Prieto a oferit un interviu pentru publicația citată anterior, iar cuvintele sale reflectă realitatea cruntă de la Dinamo.
"Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce trecem noi acum", a spus Prieto. Acesta a fost la Cupa Mondială din 2014 alături de Costa Rica, dar și la Gold Cup și Copa America. Prieto a lucrat cu jucători de valoare, printre care Keylor Navas de la PSG, Celos Borges de la Deportivo La Coruna sau Cristian Gamboa de la Celtic.

Conducerea lui Dinamo, pusă la zid

Portarul Rene Hinojo și-a exprimat şi el dezamăgirile din scurta perioadă petrecută în România. Acesta a acuzat conducerea lui Dinamo de neprofesionalism.
"Totul are o limită, plec de la Dinamo București. Fac asta fără resentimente pentru vreo persoană de la club, dar mă simt obligat să exprim ceva: directorul general de la Dinamo (n.r.Alex Couto) a spus într-un interviu că "gruparea nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesioniști". Îmi voi permite să vin cu un răspuns simplu: clubul nu mai are nevoie de nimic, are deja destule personalități false. Sunt o mulțime de șefi obraznici care își ascund gestionarea necorespunzătoare și minciunile adresate tuturor. Ei au distrus cariera și munca unor oameni cinstiți. Nu plec deloc fericit, dar sunt mulțumit că am dat totul la antrenamente și pe teren", a afirmat Rene.
Rene Hinojo a ajuns la Dinamo de la Almeria, după ce în sezonul trecut a evoluat șase luni sub formă de împrumut pentru Ponferrandina. Trei partide a bifat spaniolul în tricoul "alb-roșilor", două în Liga 1 și una în Cupa României.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37