Dinamo nu a câștigat vreun meci cu Contra pe bancă, iar echipa e pe penultimul loc în clasament. Situația e critică, iar toți cei ademeniți în acest proiect cu promisiunile făcute de investitorii spanioli vor să părăsească echipa. Cosmin Contra a dezvăluit că situația tensionată din cadrul clubului i-a îndemnat pe jucători să se intereseze de posibile noi angajamente.
"Jucătorii vorbesc între ei de două săptămâni, vorbesc cu agenții lor, vor să plece de la Dinamo! De două săptămâni, tensiunile au crescut foarte mult. S-au întâmplat lucruri care m-au făcut să renunț. Cinci înfrângeri și o remiză la rând te fac să schimbi antrenorul, dar au fost multe circumstanțe, multe lucruri care s-au întâmplat la echipă. Nu eu am creat această situație, în care jucătorii nu se gândesc la fotbal", a declarat Contra, potrivit Digi Sport.

Cosmin Contra caută să plece de la echipă

Fotbal
#VOCE 135 de ani de Hamburg sau, cum îi știm noi, învinșii unui mare Dinamo
29/09/2022 LA 10:27
Precum jucătorii săi, Contra caută să plece de la clubul care se scufundă din ce în ce mai mult în datorii. Într-un interviu acordat GSP.ro, Contra a dezvăluit că se află în căutarea unei înțelegeri amiabile cu șefii lui Dinamo, astfel încât să părăsească echipa: "Eu am contract și nu îmi voi da demisia. Vreau să ajungem la o înțelegere pe cale amiabilă ca să plec! Ei își doresc același lucru. Trebuie să ajungem la un numitor comun cât mai repede", a spus acesta.
Cosmin Contra susține că situația la club e atât de dezastruoasă încât a trebuit el să plătească anumite lucruri, astfel încât echipa să se apropie măcar puțin de statutul unei formații profesioniste: "Am plătit anumite lucruri pe la Săftica, în fiecare săptămână dau niște bani de la mine celor care lucrează acolo, bucătarilor, celor care îngrijesc terenul, femeilor de serviciu... Sunt bani dați din buzunarul meu și nu ar fi trebuit să fie dați de mine! Chiar și apartamentul în care stau l-am plătit eu. Am crezut în proiect și am plătit 6 luni în avans apartamentul în care stau. Am dat 7.000 de euro pentru că aveam încredere în proiect, pentru că mi-a garantat Juan Melero", a mai spus Contra.
Romanian Liga 2
Dinamo răsuflă ușurată! În conturile "câinilor" au intrat 800.000 de euro
28/09/2022 LA 14:26
Romanian Liga 2
Un fost conducător de la Dinamo avertizează: "Dinamo va lua drumul Astrei"
28/09/2022 LA 11:12