Situația de la Dinamo nu este deloc una pozitivă. Unii dintre jucători vor face în curând două luni de când nu au mai fost plătiți în timp ce alții ajung chiar la patru luni de restanțe. Echipa merge din ce în ce mai prost în campionat. Proiectul spaniolilor pare în acest moment doar o promisiune neîndeplinită iar Dinamo a pierdut ultimele cinci meciuri în Liga 1, aflându-se în acest moment pe loc retrogradabil în Liga 1.
Peisajul este unul sumbru în tot clubul, toți angajații având restanțe salariale considerabile, ceea ce face ca activitatea de la copii și juniori, de exemplu, să fie din ce în ce mai dificil de susținut.
În condițiile acestea Cosmin Contra susține că nu dorește să plece de la Dinamo și vrea să rămână în Ștefan cel Mare pentru a redresa corabia.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Cosmin Contra nu renunță la Dinamo

„Am o motivație mare, sunt la un club care trebuie să îți aducă motivație indiferent de problemele avute. Mi-era foarte ușor să renunț, poate și acum două săptămâni, dar nu sunt genul. Cu cât sunt dificultățile mai mari, cu atât trebuie să muncești mai mult, să ajungi la jucători. E de datoria noastră ca din punct de vedere sportiv echipa asta să iasă de acolo de unde este și să înceapă să urce în clasament. Asta le transmit în fiecare zi jucătorilor. În fiecare zi mă trezesc cu dorința de a scoate echipa de unde e.
Din cele 5 înfrângeri, în cel puțin 3-4 meciuri Dinamo nu trebuia să piardă. Chiar trebuia să câștigăm anumite meciuri, fără doar și poate. Nu am fost inspirați în fața porții și am pierdut meciurile. Rezultatele țin antrenorul în viața, dar când dai afară un antrenor trebuie să faci o analiză corectă la ceea ce se întâmplă, cum lucrează echipa.
Există posibilitatea ca în cel mai scurt timp să vină și rezultatele. Eu cred că munca antrenorului și staffului lui Cosmin Contra se vede”, a declarat Contra pentru Gazeta Sporturilor.

Avertismentul lui Contra

„E o situație mai grea, pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din câte am înțeles. Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali.
Directorul sportiv este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare, dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”, a precizat Contra.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20