Cosmin Contra a fost anunțat oficial drept noul antrenor al lui Dinamo săptămâna aceasta, el semnând un contract valabil pentru următorii doi ani.
”Am spus că mă voi întoarce la Dinamo numai cu un proiect foarte solid. Asta implică schimbare multor lucruri, în bine. Sperăm să readucem echipa Dinamo acolo unde îi este locul. Primul obiectiv este intrarea în play-off, iar în doi-trei ani vrem să fim o candidată serioasă la titlu.
Eu voi munci cât pot de bine pentru a transforma această echipă într-o echipă câștigătoare. Sper ca într-o lună de zile să vedem adevărata față a echipei Dinamo. Până atunci sper să avem rezultatele dorite de toți.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 6 ORE
Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania, ca structură, management”, a declarat Contra.

Cosmin Contra consideră că lotul lui Dinamo trebuie îmbunătățit

”Au fost trei ani grei pentru Dinamo, din toate punctele de vedere. Nu pot să vă spun ce garanții am cerut ca să vin la Dinamo. Formația joacă pe Național Arena, avem echipa a doua, s-au plătit salariile, toate lucrurile astea mă fac să cred că lucrurile vor merge mai bine. Doar pe domnul Melero îl știam înainte să negociez. Pentru acest sezon singurul obiectiv este intrarea în play-off. Este primul și singurul obiectiv pe care îl am, după aceea vom mai vedea”, a precizat fostul selecționer.
”În momentul de față avem nevoie de experiență. Fotbaliștii tineri vor crește mult mai bine dacă au lângă ei jucători puternici. Nu putem intra în play-off cu echipa actuală. În ultimul an, această echipă a suferit. Trebuie să intervenim și să aducem jucători cu mai multă experiență pe posturile deficitare”, a adăugat el.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36