Universitatea Craiova a reuşit cea mai categorică victorie din istoria sa pe terenul echipei Dinamo Bucureşti, 6-1, joi seara, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal. La clubul din Ştefan cel Mare, lucrurile devin dramatice, şansele să mai rămână în prima ligă fiind din ce în ce mai mici. DDB cere înlocuirea lui Stoican cu Uhrin, în timp ce Iuliu Mureşan se pare că a plecat deja de la club.
CITEŞTE ŞI:
MIRCEA REDNIC A RUPT TĂCEREA DUPĂ DEMITEREA DE LA DINAMO! CE A SPUS DE IULIU MUREȘAN
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10

Cosmin Matei, atac la Thomas Chesneau, după 1-6 cu Craiova

În ceea ce îl priveşte pe antrenor, acesta nu ar fi vinovat în mare măsură. Cel puţin asta crede Cosmin Matei, care e de părere că jucătorii trebuie arătaţi cu degetul. Un fotbalist care spune mereu ce gândeşte, mijlocaşul nu s-a ferit să îl arate cu degetul pe Thomas Chesneanu, portarul care a gafat nepermis în confruntarea cu formaţia din Bănie.
"Este foarte greu. Durerea este mare, dezamăgirea este mare Din păcate, nici astăzi nu am reușit să luăm puncte. Trebuie să uităm cât mai rapid acest rezultat dureros. Am luat un gol rapid, din unghi, colțul scurt. După, penalty, minutul 45. Goluri foarte ușoare și foarte multe ocazii pentru Craiova, obţinute foarte ușor.
Avem șapte portari și la fiecare meci se întâmplă ce se întâmplă. Trebuie să ne revenim. Nu avem de ales. În momentele dificile se văd caracterele puternice. Avem puls, trebuie să facem primul pas, prima victorie, iar în play-out se da bătălia decisivă pentru rămânerea în Liga 1. Este dificil pentru că echipa suferă.
Acum, ce vină are antrenorul că portarul driblează pe linia porții? Îl învață așa ceva? Sau că ia gol din unghi. E vorba de concentrare, de valoare. Până la urmă, la fotbal asta îți trebuie.
Ce să mai schimbăm, că suntem pe ultima sută de metri. Începe play-out-ul. 95% ține de jucători, de ce facem pe teren. Noi trebuie să facem lucrurile ca echipa să nu piardă. Noi nu reușim nici măcar să facem un egal", a spus Cosmin Matei după înfrângerea la scor cu Universitatea Craiova.
Universitatea a câştigat şi în tur, cu scorul de 5-0. Oltenii au obţinut prima lor victorie în ultimele şapte deplasări (după trei egaluri şi trei eşecuri).
Dinamo a suferit a şasea înfrângere consecutivă, cu un singur gol marcat în ultimele trei partide şi 13 primite.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26