Cluburile care nu plătesc angajații si nici nu au acorduri de amânare a plății cu jucătorii sunt “acoperite”. Comisiile jurisdicționale din FRF (Camera Națională de Soluționare a Litigiilor / Comisia de Recurs) au activitatea suspendată pe termen nelimitat. Asta înseamnă că litigiile în derulare și cele care ar putea rezulta din neplata salariilor în perioada următoare nu au cum să fie dezbătute și soluționate.

Hermannstadt a ales varianta suspendării contractelor

Jucătorii de la Sibiu nu au primit niciun ban de 3 luni, iar șefii clubului știu că nu au unde să reclame acest lucru. Jucătorii au primit prupunerea de suspendare a contractelor și de prelungire peste data de 30 iunie cu exact timpul în care criza provocată de coronavirus va opri campionatul. Marea lor majoritate au contracte scadente la 30 iunie.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52
https://i.eurosport.com/2020/03/31/2801207.png
FRF a luat decizia ca activitatea Comisiilor să fie suspendată pe termen nelimitat, deși avea soluția de a organiza videoconferințe. În acest caz, cluburile nu pot fi sancționate în cazul în care depășesc termenul de 60 de zile, cât pot întârzia plata salariilor către jucători.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10