FCSB a obţinut un succes in-extremis pe un teren greu, unde oaspeţii au mereu viaţă grea. În finalul partidei Octavian Popescu a căzut în careu, după un presupus fault al lui Butean, iar arbitrul Sebastian Colţescu a indicat punctul cu var. Reluările au arătat că nu a existat contact între cei doi jucători, iar Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român, a analizat în detaliu faza.
"Mi se pare că nu există un contact, mi se pare că jucătorul de la FCSB calcă cu piciorul drept în exterior, îi sare brazda de pământ și cade. Se înfundă piciorul că e terenul moale. Nu mi se pare contact, se duce pe călcâi cu dreptul, ca să se sprijine în gazon, eu nu văd niciun contact, îi fuge piciorul spre interior și cade. Nu dădeam nici galben pentru simulare. Se vedea dacă era pe gheată, dacă-l rașchetează ar fi căzut imediat. Te poți păcăli ca arbitru la o fază ca asta, el vede căderea și crede că e agățat jucătorul. E și blocat de un jucător, am spus mereu că trebuie să fii foarte aproape, să nu rămâi pe loc, în rest Colțescu arbitrase foarte bine", a fost verdictul lui Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Gaz Metan iese la atac, după meciul cu FCSB: "Inadmisibil"

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Jucătorii şi oficialii lui Gaz Metan au fost extrem de frustraţi că au pierdut printre degete un punct contra FCSB-ului, mai ales că penaltyul din care a marcat trupa din Berceni a fost unul controversat.
Cel mai dur contestatar al lui Colţescu a fost mijlocaşul ofensiv Ronaldo Deaconu, care s-a întrebat dacă nu cumva brigada de arbitri nu a venit cumva "cu lecţia învăţată".
"Așa penalty este imposibil să dai! Jucătorul a dat cu piciorul în pământ, e inadmisibil să dai un asemenea penalty la nivelul ăsta. Normal că e frustrant, am întors jocul, am dominat în repriza secundă. Când pierzi în minutul 90, cu așa un penalty, n-ai ce să mai zici! Dacă trebuia să câștige FCSB-ul, puteau să ne spună de la început. Avem jucători care au jucat la un nivel bun, suntem un grup unit și suntem încrezători în legătură cu viitorul", a spus Ronaldo Deaconu.
După 11 etape din Liga 1, FCSB e pe primul loc, cu 27 de puncte, două peste a doua clasată, Craiova. Gaz Metan a coborât pe 9, cu 13 puncte.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20