Încă o dată se vorbește de "New Dinamo", însă rezultatele întârzie să apară. Cu un tehnician cu pedigree la timonă, Cosmin Contra, formația roș-albă s-a scufundat încă o dată în clasament, fiind aproape de retrogradare după 4 înfrângeri la rând.
Cortacero nu a plătit datoriile clubului, iar unii vorbesc de iminența unui faliment. Cert e că un nou început e departe, iar situația din Ștefan cel Mare a fost sintetizată de fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu. Acesta susține că la nivel de copii și juniori, capitol la care Dinamo făcea lege în trecut, lucrurile sunt dramatice.
"Mi-a spus cineva că la două echipe de juniori de la Dinamo sunt doar 6 mingi. Vă imaginați asta? Iar un antrenor care avea doar două mingi la dispoziție i-a cerut unui coleg: "Te rog frumos, mai dă-mi și mie o minge ca să pot să-mi fac antrenamentul".
Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 5 ORE
Vă dați seama, la Dinamo să se întâmple asta?! Și vă aduceți aminte că mingile pentru echipa a doua le-au cumpărat suporterii. Noi venim cu "New Dinamo", că implementăm programe ca-n Spania, dar n-avem nici obiectul muncii. Eu nu mai înțeleg nimic, e o nebuloasă acolo”, a declarat Crăciunescu la Digi Sport.

Dinamo, la fundul sacului

În acest moment, marea problemă a lui Dinamo nu are legătură cu poziția din clasament, sezonul fiind compromis deja din punct de vedere al performanțelor. E vorba pur și simplu de supraviețuire, de evitarea falimentului.
Adevăratul pericol vine de la faptul că investitorii spanioli au rămas doar cu promisiunile în ceea ce privește primenirea finanțelor clubului din Ștefan cel Mare. Jucătorii aduși din Spania pe salarii foarte mari pentru nivelul fotbalului românesc sunt un factor de risc pe care fondul de investiții care trebuia să-l susțină pe Cortacero nu vrea să și-l asume. Fără bani și fără posibilitatea de a coordona haosul de la club, Cortacero a plecat în Spania unde speră să găsească finanțare. Altfel, spaniolul va fi nevoit să apeleze la fani pentru plata salariilor. Dacă în primăvară era vorba de un fond de salarii de 120 de mii de euro lună, acum trebuie găsită o variantă pentru a strânge aproape 500 de mii la fiecare final de lună.
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut anunțul: "Va conduce echipa! Doar el a rămas pe listă!"
ACUM 18 ORE