Universitatea Craiova a dominat jocul de la un capăt la altul şi şi-a creat mai multe ocazii de gol, dar a reuşit să înscrie doar o dată, prin Andrei Ivan (62).
Universitatea a ajuns la şapte etape consecutive fără victorie (trei eşecuri şi patru egaluri, în serie), dar Reghecampf pare liniștit și sigur de postul său.
"Ne-am marcat singuri golul de 0-1, dar țin să vă spun că sunt bucuros că, la ce ghinion am avut, nu am ieșit cu niciun jucător accidentat. Ivan a fost călcat pe tendon, mă bucur că a reușit să continue meciul.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
22/01/2022 LA 20:02
Trecem printr-o perioadă mai dificilă, nu aveam cum să pierdem puncte la Mediaș dacă aveam efectivul de jucători și parcursul pe care l-am avut înainte.
Sunt multe accidentări, asta ne-a costat. Am mare încredere în jucători că la anul vom reveni mai bine, vom intra în play-off și vom pune probleme echipelor importante", a declarat Laurențiu Reghecampf.
CITEȘTE ȘI:
FCSB LA UN PAS SĂ REPETE GREȘEALA "MAN". UNDE AR FI FOST ACUM FĂRĂ FLORIN TĂNASE

Reghecampf, sigură că rămâne la Craiova

Craiova nu a mai bătut pe nimeni din octombrie și deja de titlu, obiectivul declarat la începutul sezonului, nu mai poate fi vorba. În prezent, distanța față de campioana CFR este de 22 de puncte, în contextul în care ardelenii au un meci mai puțin jucat. Pe 5 în clasament, Craiova are mari emoții pentru play-off, Farul, FC Argeș și chiar UTA sperând la un loc în primele 6.
Cu toate acestea, Reghecampf nu simte nicio presiune. Întrebat dacă se teme pentru scaunul său, tehnicianul s-a enervat că cineva își poate imagina că ar putea fi dat afară.
"Serios? E o întrebare prostească pe care mi-o puneți! Sunt 100% susținut. Altă întrebare", a mai spus Reghe.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova! Meciul cu Rapid, în pericol de a fi amânat
14/01/2022 LA 16:30