Gaz Metan Mediaș se confruntă cu o criză reală la echipă. Dusan Uhrin Jr. are numeroase problem de lot. Batista, Pleașcă, Juel-Nielsen, Fofana, Roșu, Costea, Ely și Hora și-au încheiat astăzi, oficial, contractele și merg pe drumul lor, anunță Gazeta. Pe lângă asta, Cardoso și Buș au probleme medicale și nu se știe dacă vor putea fi recuperați până la ora partidei. Sergiu a vrut să joace finalul de sezon în play-off, chiar dacă nu se știe dacă va fi remunerat pentru asta.
Unul dintre liderii ardelenilor, Răzvan Pleșca, a vorbit despre meciul cu Craiova de vineri: “Suntem 12 seniori cu totul. Nu ne aflăm într-o situație fericită, am trecut prin numeroase probleme în ultima vreme, dar fiți siguri că nu ne predăm cu Craiova! Și Astra părea lipsită de motivație cu FCSB, a revenit de la 0-2 și-a învins cu 3-2. Fotbalul e pe ambiție. Noi am strâns până acum trei eșecuri în acest sezon cu oltenii. Plus unul la FIFA, pe consolă, când puteam să luăm titlul, însă ne-a învins tot Craiova. Avem ambiția să nu mai pierdem încă unul! Suntem în piuneze, dar n-am murit, vom juca fotbal", a declarat portarul de 37 de ani pentru Gazeta.

Programul lui CFR și al Craiovei în Liga 1. Avantaj pentru olteni

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Dincolo de forma de moment, Craiova are un program mai ușor decât CFR în lupta pentru titlu. Returul din play-off, contra campioanei, se va disputa în Bănie, ceea ce ar fi reprezentat un mare avantaj în condițiile în care s-ar fi jucat cu public. Chiar și așa, terenul propriu va fi un atu, astfel că fie și din acest singur punct de vedere Craiova poate fi văzută cu un argument suplimentar la titlu.
Un alt aspect ține de disputele cu FCSB, formație care, în ciuda faptului că în unele momente arată extrem de slab, e probabil cea mai puternică din play-off, dacă e să excludem primele două clasate. Astfel, CFR va disputa meciul retur cu roș-albaștrii pe Arena Națională, în timp ce Craiova va juca împotriva formației lui Vintilă pe Ion Oblemenco.
În consecință, chiar dacă are un punct avans față de Craiova, CFR cu greu poate fi numită în acest moment favorita clară la titlu. Balanța pare să încline în acest moment ușor în favoarea trupei lui Bergodi, însă rămâne de văzut cum vor reuși oltenii să gestioneze presiunea. Pentru că din punct de vedere al experienței, CFR are cu siguranță un plus.
Programul CFR-ului în Liga 1
  • Astra (deplasare)
  • Gaz Metan (acasă)
  • FCSB (deplasare)
  • Botoșani (acasă)
  • Craiova (deplasare)
Programul Craiovei în Liga 1
  • Gaz Metan (deplasare)
  • FCSB (acasă)
  • Botoșani (deplasare)
  • Astra (deplasare)
  • CFR (acasă)
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11