Cristiano Bergodi a fost adus de olteni pentru a se lupta la titlu. Nu neapărat în sezonul acesta, chiar dacă ecartul față de CFR, liderul Ligii 1, este de doar 4 puncte. Oficialii juveților gândesc în perspectivă și vor să facă o formație competitivă și pentru stagiunea viitoare.
În acest sens, Craiova e pe punctul să dea lovitura pe piața transferurilor. Intrat în conflict cu Dan Petrescu, Țucudean nu își va mai prelungi înțelegerea cu ardelenii și va ajunge în Bănie din postura de jucător liber de contract. Potrivit Antena Sport, cele două părți deja s-au înțeles, în acest moment semnarea contractului fiind o simplă formalitate.
Țucudean a fost dorit și de Dinamo, una din fostele sale echipe, însă "câinii" nu au putut concura cu oferta Craiovei, una superioară din toate punctele de vedere.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
IERI LA 20:54

Conflictul Țucudean - Dan Petrescu

Conflictul dintre cei doi a dus la decizia ardelenilor de a nu îi prelungi contractul unui fotbalist a cărui cotă de piață este de 1,4 milioane de euro.
Diferendul ar fi izbucnit săptămâna trecută, în momentul în care Petrescu le-a propus tuturor jucătorilor de la CFR, conform deciziei conducerii, să renunțe la următoarele două salarii pentru ca echipa să poată trece cu bine peste criza financiară. Potrivit Gazetei Sporturilor, toată lumea ar fi acceptat ideea, mai puțin Țucudean.
"Mie nu mi se pare normală ideea", a spus atacantul. Replica l-a înfuriat teribil pe Dan Petrescu.
Clujenii l-au cumpărat în iarna anului 2018 de la Viitorul, în schimbul sumei de 500.000 euro, și i-au oferit un salariu de 15.000 euro pe lună. În cele 62 de apariții, Țucudean a marcat 27 de goluri pentru CFR și a pus umărul la cucerirea a 3 trofee: 2 titluri de campioană și o Supercupă a României.
De-a lungul carierei, Țucudean a mai evoluat pentru UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș și Pandurii.

Traore, preferat în locul lui Țucudean

Țucudean a refuzat propunerea lui Petrescu în semn de răzbunare pentru că oficialii CFR-ului, în frunte cu antrenorul CFR-ului, nu vor să-i prelungească contractul. Conform sursei citate, "Bursucul" și-a exprimat dorința de a-i păstra la CFR pe Vinicius (37 ani) și Ovidiu Hoban (35 ani), în ciuda faptului că amândoi au vârste mult mai înaintate decât Țucudean.
Atacantul nu s-a mai aflat de mult timp la capacitate maximă, fiind chinuit de problemele la inimă. Sursele din interiorul clubului susțin că Petrescu este determinat să-l folosească, de acum înainte, pe Lacina Traore în locul lui Țucudean. "Bursucul" i-a relansat cariera ivorianului în urmă cu un an. Atacantul african nu mai evoluase de 6 luni înainte să semneze cu CFR, însă odată cu trecerea timpului și-a reintrat în forma de altădată.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
IERI LA 20:23
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53