Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu cu Academica Clinceni, 0-0. Oltenii au ratat astfel două puncte importante și par ieșiți în acest moment din lupta pentru titlu.
Cicâldău a ratat cea mai mare ocazie a meciului, însă Clinceni s-a apărat excelent, închizând culoarele printr-o formație compactă. Chiar și așa, oaspeții puteau da lovitura în minutul 73 atunci când Rusescu a fost aproape să înscrie.

Reacția lui Paul Papp

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
„Ar trebui să fim mai concentrați în fața porții și să o punem în ațe. Un 0-0 care nu ajută pe nimeni și asta a fost istoria meciului. Echipa își face bine treaba, dar marcăm destul de greu și asta ne afectează. Cred că o să vină și golurile.
Disciplina este punctul forte al lui Marinos Ouzounidis. Are experiență la echipe de top, în Liga Campionilor, și cred că avem ce învăța de la el.
Am pierdut o bună șansă să ne apropiem de vârf, dar nu avem ce face, ne pare rău. Dacă vrem să câștigăm campionatul, nu trebuie să ne găsim alibi. Trebuie să fim concentrați, totul pleacă de la cap”, a declarat Paul Papp după meci, conform ProSport.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36