”Am pierdut un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Am avut un joc mai consistent, dar am făcut greșeli simple. Când te bate adversarul din două penalty-uri, e greu de vorbit. Iar tu ai penalty și nu-l primești, e și mai greu. Din păcate, ăsta e fotbalul.
Nu fac analiza arbitrajului acum. Consider că puteam să mai marcăm. Nu doar azi, ci în toate meciurile din acest final de campionat. Sunt supărat. Avem ocazii, dar nu reușim să dăm gol. Poate avem o lipsă de încredere. Dar jucătorii mei joacă. Au calitate, își creează ocazii. Avem două victorii cu Dinamo în Cupă, dar nu batem în Liga 1.”, a declarat Vintilă la DigiSport.
”La pauză mi-am dorit să profităm de spațiul din spatele apărării craiovene, dar nu s-a putut. L-am scos pe Petre și l-am băgat pe Dumitru. Poate că au fost nervoși din cauza arbitrajului.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 16 ORE
E o meserie pe care mi-am asumat-o, nu-mi fac probleme. Indiferent ce se va întâmpla pe viitor cu mine. Conducerea va hotărî. Mereu trebuie să avem încredere și să fim entuziaști. Trebuie să strângem rândurile. Să ne pregătim bine, că urmează un joc cu CFR, apoi finala Cupei. Trebuie să ne regrupăm, să jucăm mai concludent, să dăm goluri, să reușim să batem. La fotbal nu se termină nimic. Mâine e o zi nouă. Fotbalul e frumos, dacă-l trăiești cu pasiune. Există și momente mai puțin bune, cum nu te aștepți, dar mergem înainte”, a continuat el.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41