Sorin Cârțu a comentat faultul oribil comis de Marius Mihalache asupra lui Elvir Koljic în prima repriză. Președintele Universității Craiova l-a acuzat pe fundașul lui Poli Iași că intrarea sa extrem de dură n-a fost întâmplătoare.
Cârțu a dezvăluit apoi că Elvir Koljic ar urma să lipsească de pe teren între 6 și 8 luni.
"Am văzut multe golăneli ca ale lui Mihalache la viața mea. Are 45 de ani de fotbal, nu-mi spuneți mie că a fost întâmplător faultului lui. Nici nu știu ce să cred cu echipa asta (n.r. - Poli Iași). Nu zic că a vrut să-i rupă piciorul, dar a vrut să-și marcheze teritoriul, ca un dulău. Mihalache trebuia să fie în divizia B cu Iași, dar iată că se află în Divizia A, iar noi avem ghinion. Koljic va lipsi 6-8 luni. 4 luni durează doar să se refacă glezna. Are fractură de peroneu, dar are probleme și la gleznă.", a spus Sorin Cârțu, pentru Digisport.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Elvir Koljic, accidentare horror în Universitatea Craiova - Poli Iași

Koljic trăiește cea mai grea seară din cariera de fotbalist. Golgheterul Craiovei din sezonul curent și-a rupt glezna în minutul 36, după o intrare criminală, din lateral, a lui Marius Mihalache. Fundașul celor de la Poli Iași i-a prins glezna lui Koljic între picioarele sale și teren, iar rezultatul a fost înspăimântător.
Pe imaginile din timpul meciului se putea observa cum glezna bosniacului s-a deplasat din poziția normală. Durerea a fost insuportabilă, motiv pentru care Koljic a început să urle pe gazon. Atacantul a fost dus în afara terenului, iar medicii au intervenit imediat.
Koljic a efectuat o radiografie (vezi foto) la spitalul din Craiova, iar verdictul medicilor este de-a dreptul îngrozitor. Atacantul bosniac a suferit o fractură de peroneu, chiar deasupra gleznei.
Ca urmare a faultului oribil comis, Mihalache a primit cartonașul roșu. Koljic avea parte de cel mai bun început de sezon din carieră, cu 6 goluri înscrise în primele 5 meciuri din Liga 1.

Universitatea Craiova - Poli Iași 1-0. Oltenii au câștigat grație golului lui Bărbuț

În superioritate numerică, Craiova a deschis scorul prin Bărbuț, atacantul introdus în locul lui Koljic. Acesta a înscris în minutul 51, după o acțiune superbă în careul moldovenilor. Bărbuț a profitat de o respingere imprecisă a fundașilor lui Poli Iași, a recuperat, a fentat un adversar și a finalizat cu un șut minunat la colțul lung, aproape de vinclu.
A fost unicul gol al meciului de pe "Ion Oblemenco". Craiova a obținut victoria care îi asigură un avans de 7 puncte față de CFR Cluj, cel puțin până la meciul ardelenilor împotriva Viitorului.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20