Marinos Ouzounidis a devenit astăzi noul antrenor al Universității Craiova în mod oficial. În cadrul conferinței de presă de prezentare, tehnicialul de 52 de ani a declarat că are planuri mari în Bănie și că va încerca să schimbe anumite lucruri la echipă, dar a subliniat că modificările se vor face din mers, fiind conștient că schimbările imediate ar debusola jucătorii.
"Oricât de bun ai fi, ai nevoie să muncești. E foarte important faptul că echipa a câștigat meciul de ieri. A trecut destul timp de când echipa nu a mai câștigat. Am văzut echipa în multe meciuri din momentul în care am început discuțiile. Consider că ar fi o greșeală din partea mea ca din prima zi să schimb totul și mai ales în această perioadă în care avem jocuri multe.
Nu pot să fac schimbări bruște, că o să creez mai multe probleme. O să le transmit jucătorilor mei o serie de principii pe care eu le consider foarte importante. Și atâta timp cât avem jucători de renume, cred că nu o să fie greu să îi pun împreună. Ceea ce vreau să subliniez e să nu așteptați ca din prima zi să se schimbe totul, dar o să iau câteva măsuri corective.
Romanian Liga I
CSU Craiova a reacționat după ce Devis Mangia a fost acuzat de hărțiure sexuală! Comunicatul oficial
IERI LA 12:43
Nu vreau să înțelegeți că acestea sunt greșeli ale antrenorilor anteriori, ci sunt doar ideile mele. Nu vreau să mă imaginați că o să schimb radical sistemul de joc, dar schimbări vor exista.", a declarat Ouzounidis, citat de prosport.ro.

Marinos Ouzounidis:"Trebuie să umblăm la mentalitate!"

Antrenorul elen consideră că primul lucru la care trebuie să lucreze la Craiova pentru a avea succes este mentalitatea jucătorilor, adăugând că primul obiectiv este câștigarea titlului intern și mai apoi se va putea gândi la Champions League: "Trebuie să umblăm la mentalitate dacă vrem să ajungem la vârf, pentru că dacă vrei o echipă bună trebuie nu trebuie doar să ai jucători talentați... o echipă puternică e formată din jucători puternici psihic și fizic.
Anul trecut, echipa a fost la un pas de titlu, dar vedeți că nu a reușit. A fost o experiență, dar concluzia e că la jocurile importante trebuie să devenim mai buni. După cum vedeți, în fiecare an, Champions League devine din ce în ce mai grea. Diferența dintre echipele de la vârf se mărește. Înainte de a ajunge acolo, trebuie să fim campioni aici"
Primul meci la care Ouzounidis va sta pe banca Universității Craiova va fi cel din optimile Cupei României, pe care oltenii îl vor juca în deplasare cu FC Botoșani, pe 11 februarie.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Romanian Liga I
Mirel Rădoi, nemulțumit după remiza cu FC Voluntari! "Am avut 17-18 ocazii și am marcat o dată"
30/09/2022 LA 21:04
Romanian Liga I
Craiova, doar o remiză cu FC Voluntari! Ivan i-a adus un punct echipei lui Rădoi din penalty
30/09/2022 LA 19:59