Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Craiova s-a impus cu 5-2 pe terenul lui Poli Iași! Dan Nistor a reușit primul assist pentru olteni

Cosmin Cioboata

Publicat 15/02/2020 la 22:58 GMT+2

Universitatea Craiova s-a impus categoric în faţa celor de la Poli Iaşi, scor 5-2, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

craiova gaz

Credit imagine: Eurosport

Luis Niţu a deschis scorul în minutul 11, după o pasă decisivă oferită de Dan Nistor. A fost primul assist reușit de fostul dinamovist în tricoul oltenilor. În minutul 16, Cicâldău a majorat avantajul Universităţii Craiova, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Bălaşa a marcat cu o lovitură de cap după 6 minute, iar oltenii au intrat la vestiare cu un avantaj de 3 goluri.
După pauză, Cosmin Frăsinescu a profitat de pasa expediată de Juan Pablo Passaglia și a redus din diferență pentru formația lui Mircea Rednic. Manuel de Iriondo a înscris pentru 3-2, în minutul 69, iar jucătorii Craiovei începeau să tremure. Nu a durat mult până când Nicușor Bancu a readus liniștea în tabăra Craiovei, în minutul 82. A urmat apoi golul lui Koljic, prin care a fost stabilit scorul final: 5-2.
În urma victoriei din Copou, formația lui Corneliu Papură se menține pe locul 2, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj. De cealaltă parte, Poli Iași ocupă locul 12, la numai 4 puncte deasupra ultimului loc, ocupat de FC Voluntari.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo