Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Crețu a răbufnit după FCSB - Sepsi 1-2: "Cum poți să te bagi peste central?! Șovre mi-a spus asta!"

Cosmin Cioboata

Publicat 26/04/2021 la 08:01 GMT+3

FCSB a fost învinsă pe teren propriu de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-2, în etapa a 3-a din playoff-ul Ligii 1. Spiritele s-au încins în finalul partidei, după ce arbitrul central Sebastian Colțescu a întors decizia de a acorda penalty în favoarea "roș-albaștrilor", la sfatul tușierului Octavian Șovre.

Valentin Crețu (FCSB)

Credit imagine: Getty Images

FCSB a pierdut 3 puncte extrem de prețioase în contextul luptei pentru titlu în Liga 1, ținând cont că și rivala CFR Cluj se încurcase în această etapă. Formația lui Toni Petrea a fost învinsă de Sepsi, scor 1-2, după un meci în care tensiunea a atins cote maxime pe final.
În minutul 75, la scorul de 1-1, Florin Tănase a căzut în careu, iar centralul Sebastian Colțescu a acordat lovitură de la 11 metri. Apoi, tușierul Octavian Șovre a intervenit și i-a transmis în cască lui Colțescu că mijlocașul FCSB-ului a simulat. În cele din urmă, penalty-ul a fost anulat, iar căpitanul gazdelor a primit galben pentru simulare.
Șase minute mai târziu, covăsnenii au marcat golul victoriei, spre disperarea celor de la FCSB. După fluierul de final, Valentin Crețu nu s-a mai putut abține și i-a reproșat lui Șovre că a anulat pe nedrept penalty-ul din minutul 75. Fundașul FCSB-ului a primit cartonașul roșu și va rata cel puțin următorul meci, cu Universitatea Craiova.

Crețu a răbufnit după FCSB - Sepsi 1-2: "Cum poți să te bagi peste central?!"

Crețu a oferit o primă reacție după incidentele din finalul partidei de la Giurgiu. Fundașul a răbufnit, acuzându-l pe Șovre că a intervenit fără să vadă bine faza penalty-ului acordat inițial de Colțescu:
"Cum ai putut tu să vezi de pe partea cealaltă? Cum poți să te bagi peste central? După aia, a venit Sebi (n.r. - Sebastian Colțescu) și mi-a dat roșu direct. Dacă nici nu poți să mai vorbești... ei sunt deștepți și noi proști. Șovre îmi zice 'Ce faci, țipi la mine?'. A strigat la Sebi și mi-a dat roșu direct. Eu ce pot să mai fac?
Sunt jucător cu experiență, ce puteam să-i fac arbitrului? Eu nu pot să vorbesc cu tine? Am stat cu mâinile la spate, am vorbit civilizat. L-am întrebat cum poate el să se bage peste central.
I-am zis că nu țip la el, vorbeam. L-am întrebat pe Sebastian și el mi-a zis că și-a dat seama că a călcat pe minge (n.r. - Florin Tănase, în minutul 75). Cum, dacă tu ai dat penalty? Cum ți-ai dat tu seama, dacă ai dat penalty? Nu-i înțelegi, nici nu poți să discuți", a spus Valentin Crețu, după meciul FCSB - Sepsi 1-2.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo