Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristi Manea pleacă de la FCSB, dar va rămâne în Liga 1. Ce au decis roș-albaștrii

Cristian Mihală

Actualizat 06/01/2020 la 16:37 GMT+2

Cristi Manea va pleca de la FCSB în această iarnă. Fundașul dreapta era împrumutat pentru tot sezonul, dar cum vicecampioana nu are niciun interes să îl cumpere, vrea să îi ofere șansa să evolueze în altă parte. Astfel, conducerea roș-albaștrilor i-a propus un împrumut în Liga 1, iar jucătorul a acceptat. Voluntari și Gaz Metan sunt favorite să obțină semnătura apărătorului.

cristi manea

Credit imagine: Eurosport

Oficialii roș-albaștrilor au tras linie și au conștientizat că sunt șanse foarte mici ca fundașul Cristi Manea să mai rămână la vicecampioana României, având în vedere forma arătată și clauza de transfer definitiv pe care jucătorul o are. Roș-albșatrii trebuie să plătească două milioane de euro către Apollon Limassol pentru un transfer definitiv, lucru de neconceput în condițiile în care Manea a pierdut lupta pentru titularizare cu Vali Crețu.
Roș-albaștrii sperau ca fotbalistul să se întoarcă la Apollon, dar nu se pune problema de așa ceva, ciprioții nedorind să îi asigure salariul. Astfel, pentru vicecampioană a apărut posibilitatea de a-l împrumuta ea mai departe și de a scăpa astfel de salariul jucătorului. Deja oficialii roș-albaștrilor au avut discuții cu jucătorul și cu Gaz Metan și Voluntari, iar varianta unui nou împrumut e tot mai sustenabilă.
Cristian Manea a sosit la FCSB în această vară, sub formă de împrumut, de la Apollon Limassol. În precedentele două sezoane, fundaşul a câştigat titlul de campion cu CFR Cluj. În actuala stagiune, el a evoluat în doar patru partide pentru FCSB, titularul postului fiind Valentin Crețu.
Manea este cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale de seniori a României, având 10 partide pentru prima reprezentativă. De asemenea, jucătorul crescut la Academia Hagi a evoluat în toate meciurile României U21 de la Campionatul European din acest an.

Curățenia de iarnă la FCSB

După Bozhidar Chorbadzhiyski și Juvhel Tsoumou, Ioan Hora e ultimul plecat din lotul lui Vintilă, atacantul înțelegându-se cu Gaz Metan Mediaș.
Pe lista neagră mai figurează Diogo Salomao, Claudiu Belu, Thierry Moutinho, Alexandru Stan și Adi Popa, primii patru având șanse mari să fie la rândul lor transferați în Liga 1. În privința "Motoretei", acesta aproape sigur își va rezilia contractul și va încerca să prindă un contract în străinătate.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo