Oficialii roș-albaștrilor au tras linie și au conștientizat că sunt șanse foarte mici ca fundașul Cristi Manea să mai rămână la vicecampioana României, având în vedere forma arătată și clauza de transfer definitiv pe care jucătorul o are. Roș-albșatrii trebuie să plătească două milioane de euro către Apollon Limassol pentru un transfer definitiv, lucru de neconceput în condițiile în care Manea a pierdut lupta pentru titularizare cu Vali Crețu.
Roș-albaștrii sperau ca fotbalistul să se întoarcă la Apollon, dar nu se pune problema de așa ceva, ciprioții nedorind să îi asigure salariul. Astfel, pentru vicecampioană a apărut posibilitatea de a-l împrumuta ea mai departe și de a scăpa astfel de salariul jucătorului. Deja oficialii roș-albaștrilor au avut discuții cu jucătorul și cu Gaz Metan și Voluntari, iar varianta unui nou împrumut e tot mai sustenabilă.
Cristian Manea a sosit la FCSB în această vară, sub formă de împrumut, de la Apollon Limassol. În precedentele două sezoane, fundaşul a câştigat titlul de campion cu CFR Cluj. În actuala stagiune, el a evoluat în doar patru partide pentru FCSB, titularul postului fiind Valentin Crețu.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Manea este cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale de seniori a României, având 10 partide pentru prima reprezentativă. De asemenea, jucătorul crescut la Academia Hagi a evoluat în toate meciurile României U21 de la Campionatul European din acest an.

Curățenia de iarnă la FCSB

După Bozhidar Chorbadzhiyski și Juvhel Tsoumou, Ioan Hora e ultimul plecat din lotul lui Vintilă, atacantul înțelegându-se cu Gaz Metan Mediaș.
Pe lista neagră mai figurează Diogo Salomao, Claudiu Belu, Thierry Moutinho, Alexandru Stan și Adi Popa, primii patru având șanse mari să fie la rândul lor transferați în Liga 1. În privința "Motoretei", acesta aproape sigur își va rezilia contractul și va încerca să prindă un contract în străinătate.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11