Dinamo a reușit sezonul trecut să se salveze la limită de la retrogradare, însă pe "câini" îi așteaptă un sezon și mai dificil din punct de vedere financiar. Dacă anul trecut încă sperau că lucrurile se vor rezolva și că vor intra banii în conturi, așa cum le-a fost promis, jucătorii încep încet încet să-și depună memoriu pentru a deveni liberi de contract, fiind conștienți că situația de la echipă este departe de a fi rezolvată.
Suporterii au fost cei care au reușit în cea mai mare parte să le țină în viață speranțele jucătorilor, însă Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la gruparea alb-roșie, a tras de curând un semnal de alarmă în privința banilor veniți de la suporteri, pentru care spune că există câteva semne mari de întrebare.

Cornel Dinu contestă puternic banii proveniți de la suporterii din DDB

Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
ACUM 22 MINUTE
Deian Sorescu, Ante Puljic și Andrei Radu au vorbit deschis despre promisiunile nerespectate ale fanilor din proiectul DDB, exprimându-și dezamăgirea față de oamenii care păreau că vor salva clubul. Acum, un mare nume din istoria lui Dinamo vorbește despre banii veniți de la suporteri. Este vorba despre Cornel Dinu, care nu are încredere în proiectul construit de fani.
"Aflu lucruri înfiorătoare despre ceea ce s-a petrecut de foarte mulți ani și se întâmplă la Dinamo. Au existat împrumuturi, donații și nu este clar ce s-a întâmplat cu banii a zeci de mii de suporteri dinamoviști admirabili. Nu mă interesează să spui în mare, ci un desfășurător pe cheltuieli. Lucrurile nu sunt în regulă! Sunt într-o situație foarte grea, dar vreau să cred că se vor descurca. Am vorbit în deșert despre soluții.
Din păcate, s-au făcut greșeli nepermise. Nu vreau să comentez despre Bonetti, despre Mureșan, dar ar fi trebuit să se aducă personalități reale. Nu este cazul meu, sunt în vârstă, consumat, nu mai pot să mă implic. Pot să dau un sfat în presă, sunt mai supus greșelii ca altă dată. Există însă mult mai multe soluții care trebuiau calculate, aduse în practică, evitând chiar și insolvența", a spus Cornel Dinu pentru ProSport.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
IERI LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39