Capacitatea noii arene și costurile totale vor fi cunoscute abia după realizarea studiului de fezabilitate, au transmis oficialii CS Dinamo.
"Un nou stadion de fotbal, ridicat conform standardelor contemporane, este o investiție așteptată îndelung de sportivi și suporteri deopotrivă", se arată într-un comunicat transmis de CS Dinamo.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957476.jpg
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 13 ORE

Vor stadion fără pistă în Ștefan cel Mare

Deoarece arenele moderne sunt dezvoltate exclusiv în jurul terenului înierbat, fără a mai avea interpusă o pistă de atletism, au fost căutate soluții astfel încât atletismul să nu aibă de suferit. Aceasta este, de altfel, unul dintre motivele pentru care conducerea clubului își dorește o nouă arenă de fotbal.
Vechiul stadion urmează să fie modernizat și să devină o arenă pentru atletism, rugby, dar și pentru copiii din Academia de Fotbal CS Dinamo.
"Se depun în prezent eforturi intense de către toți factorii implicați pentru eliberarea de sarcini a terenurilor limitrofe velodromului și pentru armonizarea cerințelor urbanistice cu necesitățile clubului", se mai precizează în comunicatul CS Dinamo.
Tribunele noului stadion de fotbal vor fi integral acoperite, iar locurile vor avea o bună vizibilitate către teren.
Spectatorii vor avea în fiecare sector zonă sanitară și pentru servire, adăpostite de construcția stadionului.
Deocamdată nu se știe care va fi capacitatea arenei și care va fi valoarea investiției, acestea urmând să fie stabilite pe baza studiului de fezabilitate.
sursă foto:
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
21/01/2022 LA 20:14