Învinsă în manșa tur, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, CS Mioveni avea nevoie de un gol rapid pe teren propriu pentru a reaprinde speranțele promovării. Iar acest lucru s-a întâmplat, spre bucuria jucătorilor pregătiți de Claudiu Niculescu. Herghelegiu a deschis scorul în minutul 7, cu o reluare din careul mic al Chindiei.
Avantajul lui CS Mioveni s-a menținut până înaintea pauzei. Yameogo a trimis o centrare din partea dreaptă a careului, iar Ivancic s-a poziționat perfect. Acesta a înscris fără emoții din câțiva metri de poartă, spulberând speranțele trupei lui Niculescu.

Chindia Târgoviște rămâne în Liga 1, în timp ce CS Mioveni se pregătește pentru un nou sezon în Liga a 2-a

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Scorul înregistrat la pauză s-a menținut până la finalul duelului, iar Chindia s-a salvat de la retrogradare. Așadar, formația pregătită de Săndoi va evolua în Liga 1 și în sezonul 2020/2021, în ciuda faptului că a încheiat pe ultimul loc în stagiunea precedentă. Noul sistem cu 16 echipe i-a oferit Chindiei șansa să lupte până la capăt pentru locul din prima ligă, iar jucătorii lui Săndoi n-au dezamăgit.
De cealalată parte, CS Mioveni va trebui s-o ia de la capăt din Liga a 2-a. Trupa lui Niculescu a încheiat pe locul 3 în sezonul 2019/2020, în spatele celor de la UTA Arad și FC Argeș, echipele promovate direct.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11