În vârstă de 64 de ani, Sorin Cârțu, președintele CS U Craiova, a oferit prima reacție după ce meciul echipei lui cu Astra Giurgiu a fost anulat. Oltenii cer câștigarea partidei la masa verde, având în vedere că la adversari s-au consemnat cele cinci cazuri de coronavirus. Cârțu a precizat că pentru giurgiuveni nu mai există nicio miză, iar din acest motiv, victoria ar trebui să le revină lor.
"Aştept şi eu o poziţie oficială. E un focar acolo. Nu mai vorbim de un caz de Covid. Sunt 5 persoane, nu ştiu nici eu mai multe amănunte. Meciul cu Astra nu mai are când să se joace. Să ne expunem jucătorii noştri pentru cei de acolo?! Pot să fie toţi infectaţi. Îi infectăm şi pe ai noştri? Ceilalţi 4 au fost infectaţi fără să ştie. Nu a ştiut nimeni până nu a apărut Crepulja. Poate ceilalţi au fost asimptomatici. Şi, în fond, ce mare lucru e să piardă Astra cu 3-0?! Ce dracu de miză fantastică mai e pentru ei?! Singura chestie era că ei ne încurcau pe noi în lupta noastră cu CFR-ul”, a declarat Cârțu, pentru Antena Sport.

Astra Giurgiu – Universitatea Craiova nu se va juca în această seară

Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 7 ORE
Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, programat azi de la ora 18.45, nu se mai joacă, după apariţia a patru cazuri de COVID-19 la echipa giurgiuveană: "Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 18.45, nu se va mai juca din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă", anunţă LPF.
LPF programase meciul Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, din etapa a noua a Ligii I, de la ora 18.45. Partida trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânată după ce mijlocaşul croat al echipei Astra Giurgiu, Ljuban Crepulja, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41