Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSU Craiova a renunțat la 3 jucători. Un titular incontestabil în play-off a părăsit echipa olteană

Nicu Savin

Publicat 13/08/2020 la 10:43 GMT+3

Universitatea Craiova a anunțat că s-a despărțit de 3 jucători: Alexandru Mățel, Kamer Qaka și Uros Cosic. Dacă primii 2 nu au fost folosiți prea des în ediția trecută de campionat, despărțirea de Cosic este surprinzătoare, deoarece sârbul mai avea contract încă doi ani cu oltenii și a fost un jucător de bază în sezonul trecut.

Universitatea Craiova a amnunțat 3 cazuri pozitive de coronavirus în cadrul clubului

Credit imagine: facebook

După ce a perfectat zilele trecute înregimentarea lui Marius Constantin, Paul Papp și Alexandru Tudorie, vicecampioana României se mai și desparte de unii jucători. Alexandru Mățel, Kamer Qaka și Uros Cosic nu vor mai face parte din lotul lui Cristiano Bergodi în sezonul viitor.

Plecarea lui Cosic e surprinzătoare

Mățel a fost adus la începutul sezonului trecut de către Victor Pițurcă, după ce evoluase o jumătate de an la FC Hermannstadt. Fundașul dreapta cu 18 prezențe în naționala României nu a convins în Bănie, bifând numai 14 prezențe în sezonul recent încheiat, astfel că aventura sa la Craiova se încheie după doar un an.
Mijlocașul Kamer Qaka, adus tot în vara anului trecut de la Poli Iași, a început sezonul ca titular, dar apoi nu prea a mai fost folosit. Albanezul a jucat 19 meciuri în sezonul trecut în toate competițiile, dar clubul a anunțat că nu se va mai baza pe el începând din noul sezon.
Marea surpriză este despărțirea de sârbul Uros Cosic, un mijlocaș defensiv de calitate, pe care Bergodi l-a folosit ca fundaș central în play-off. Sârbul a fost adus în România de la AEK Atena și mai avea contract pe încă 2 ani, dar nu își va duce la bun sfârșit înțelegerea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo