După ce a perfectat zilele trecute înregimentarea lui Marius Constantin, Paul Papp și Alexandru Tudorie, vicecampioana României se mai și desparte de unii jucători. Alexandru Mățel, Kamer Qaka și Uros Cosic nu vor mai face parte din lotul lui Cristiano Bergodi în sezonul viitor.

Plecarea lui Cosic e surprinzătoare

Mățel a fost adus la începutul sezonului trecut de către Victor Pițurcă, după ce evoluase o jumătate de an la FC Hermannstadt. Fundașul dreapta cu 18 prezențe în naționala României nu a convins în Bănie, bifând numai 14 prezențe în sezonul recent încheiat, astfel că aventura sa la Craiova se încheie după doar un an.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
ACUM 6 ORE
Mijlocașul Kamer Qaka, adus tot în vara anului trecut de la Poli Iași, a început sezonul ca titular, dar apoi nu prea a mai fost folosit. Albanezul a jucat 19 meciuri în sezonul trecut în toate competițiile, dar clubul a anunțat că nu se va mai baza pe el începând din noul sezon.
Marea surpriză este despărțirea de sârbul Uros Cosic, un mijlocaș defensiv de calitate, pe care Bergodi l-a folosit ca fundaș central în play-off. Sârbul a fost adus în România de la AEK Atena și mai avea contract pe încă 2 ani, dar nu își va duce la bun sfârșit înțelegerea.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41