UPDATE | Craiova i-a prezentat tot astăzi și pe Paul Papp și Alexandru Tudorie.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 5 ORE
Marius Constantin s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș după ce contractul său a expirat în această vară și va juca din sezonul viitor la U Craiova. Fundașul de 35 de ani a evoluat la Mediaș în ultimele 3 sezoane, iar acum a acceptat propunerea Craiovei, care este o echipă cu pretenții mari în sezonul viitor.
Chiar dacă are o vârstă destul de înaintată, Marius Constantin a demonstrat în ultimii ani că este într-o formă bună. Gruparea din Bănie a avut probleme în apărare în sezonul recent încheiat, iar tarsferul lui Constantin ar putea aduce un plus de siguranță în defensivă pentru echipa lui Cristiano Bergodi.
Contractul semnat este valabil pe un an, clubul având posibilitatea de a prelungi această înțelegere pentru încă un sezon.
Marius Constantin este un jucător reprezentativ în Liga 1 în ultimii 18 ani. El a avut o singură experiență în străinătate, o jumătate de sezon petrecută în China la Jiangsu Suning. Până să ajungă la Gaz Metan, fundașul a evoluat la FC Brașov, Rapid, FC Vaslui sau ASA Târgu Mureș în Liga 1, adunând peste 300 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc.
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
IERI LA 09:35