Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL | Craiova a transferat un fundaș care a debutat în Liga 1 acum 18 ani

Nicu Savin

Actualizat 12/08/2020 la 13:31 GMT+3

Universitatea Craiova a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina oficală de Facebook că a semnat un contract valabil pe un sezon cu fundașul Marius Constantin.

Universitatea Craiova a anunțat că MArius Constantin va fi jucătorul echipei pentru sezonul viitor

Credit imagine: Eurosport

UPDATE | Craiova i-a prezentat tot astăzi și pe Paul Papp și Alexandru Tudorie.
Marius Constantin s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș după ce contractul său a expirat în această vară și va juca din sezonul viitor la U Craiova. Fundașul de 35 de ani a evoluat la Mediaș în ultimele 3 sezoane, iar acum a acceptat propunerea Craiovei, care este o echipă cu pretenții mari în sezonul viitor.
Chiar dacă are o vârstă destul de înaintată, Marius Constantin a demonstrat în ultimii ani că este într-o formă bună. Gruparea din Bănie a avut probleme în apărare în sezonul recent încheiat, iar tarsferul lui Constantin ar putea aduce un plus de siguranță în defensivă pentru echipa lui Cristiano Bergodi.
Contractul semnat este valabil pe un an, clubul având posibilitatea de a prelungi această înțelegere pentru încă un sezon.
Marius Constantin este un jucător reprezentativ în Liga 1 în ultimii 18 ani. El a avut o singură experiență în străinătate, o jumătate de sezon petrecută în China la Jiangsu Suning. Până să ajungă la Gaz Metan, fundașul a evoluat la FC Brașov, Rapid, FC Vaslui sau ASA Târgu Mureș în Liga 1, adunând peste 300 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo