Chindia a început mai bine meciul și Neguț a ratat șansa deschiderii scorului în minutul 9, când a ajuns într-o poziție ideală, dar nu a șutat la poartă, preferând o pasă pentru Căpușă. Oltenii au încercat să-și impună jocul, însă ocaziile mari la poarta lui Aioani au lipsit. Totuși, oltenii puteau trece în avantaj, dar reluarea lui Tudorie din minutul 21 a fost scoasă de pe linia porții de Florea.
În minutul 29, arbitrul a dictat penalty la duelul dintre Marius Constantin și Florea, iar Daniel Popa a transformat cu o execuție puternică de la punctul cu var. Oaspeții își puteau dubla avantajul în minutul 38, dar Dumitrașscu a trimis mult peste poartă după o eroare impardonabilă a lui Acka.

Craiova-Chindia 0-1 | Craiova ar putea cădea pe locul 2

Romanian Liga I
Reghecampf, dorit de echipe din zona arabă! Care e situația antrenorului de la Universitatea Craiova
17/05/2022 LA 18:01
În repriza secundă oltenii au apăsat pedala de accelerație și au supus apărarea Chindiei la un adevărat asediu. Aioani a avut o intervenție excelentă la șutul lui Mamut din minutul 62, iar apoi portarul oaspeților a fost salvat de bară la reluarea aceluiași Mamut. Atacantul croat a fost ghinionistul de serviciu în această seară, el lovind din nou bara în minutul 70.
Oltenii au continuat să domine, dar au fost lipsiți de luciditate în apropierea careului advers. Chiar și așa. oltenii puteau scoate un punct din acest meci, dar Andrei Ivan a tratat cu superficialitate o bună ocazie în minutele de prelungire ale partidei. S-a terminat 0-1, iar pentru echipa lui Bergodi pauza de 2 săptămâni vine cum nu se poate mai bine.
Așadar, Craiova suferă a 2-a înfrângere consecutivă pe teren propriu și ar putea pierde prima poziție în clasament, asta dacă FCSB va câștiga mâine contra celor de la FCBotoșani. În schimb, Chindia acumulează 14 puncte și urcă până pe poziția a 7-a în Liga 1.
După pauza de 2 săptămâni dedicată echipelor naționale Craiova va juca în deplasare cu FC Botoșani, iar Chindia va primi acasă vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Marius Constantin: "Nu avem nicio scuză"

La finalul partidei dezamăgirea a fost mare în tabăra oltenilor. Marius Constantin, cel care a făcut penalty-ul din care oaspeții au marcat singurul gol al meciului, nu a dat vina nici pe arbitraj și nici pe lipsa unor jucători importanți, subliniind că evoluția echipei a fost foarte slabă.
"Nu suntem în cea mai fericită situație. Suntem la a 2-a înfrângere consecutivă pe teren propriu. Nu avem nicio scuză că nu ne-am ridicat la nivelul care se așteaptă de la noi. E ușor să ne ascundem după lucruri de genul că ne-au lipsit jucători sau că nu a fost penalty. Suntem la Craiova, trebuia să avem o evoluție mai bună pentru a tranșa lucrurile în favoarea noastră. Trebuie să ne ridicăm nivelul.", a spus Marius Constantin la finalul partidei.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20
Romanian Liga I
CFR Cluj, tun financiar după câștigarea titlului în Liga 1. Câți bani primesc ardelenii & FCSB
15/05/2022 LA 21:21