Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CSU Craiova-FCSB va fi primul meci arbitrat de Ovidiu Hațegan, după seara de coșmar de la Paris

Nicu Savin

Actualizat 17/12/2020 la 20:12 GMT+2

La numai 10 zile de la nefericitul eveniment din meciul PSG-Istanbul Bașakșehir, Ovidiu Hațegan a fost delegat la derby-ul etapei a 14-a din Liga 1, confruntarea dintre CS Universitatea Craiova și FCSB.

Ovidiu Hațegan

Credit imagine: Getty Images

Ovidiu Hațegan a fost în mijlocul unui scandal monstru săptămâna trecută, dar pe plan intern arbitrului arădean i se acordă credit. Acesta a fost desemnat să arbitreze partida dintre CSU Craiova și FCSB, ocupantele primelor 2 poziții în Liga 1.
Haţegan va fi ajutat la cele 2 margini de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe, în timp ce al 4-lea oficial va fi Cătălin Popa.

Hațegan arbitrează Craiova-FCSB, la 10 zile de la scandalul de la Paris

Nefericitul eveniment provocat de remarcile considerate rasiste ale lui Sebastian Colțescu la meciul dintre PSG și Bașakșehir poate avea urmări grave pentru brigada românească pe plan european. Pe plan intern însă, cel puțin Ovidiu Hațegan nu va avea prea mult de suferit, iar delegarea sa la derby-ul Craiova-FCSB demonstrează că arădeanul se bucură de încredere totală din partea șefilor arbitrajului românesc.
Centralul traverersa cel mai bun moment al carierei, fiind unul dintre cei mai apreciați arbitri din Europa, cel puțin de forurile de la UEFA. El a devenit de curând primul arbitru din istoria Champions League care este delegat la 6 meciuri consecutive în această competiție. Din nefericire, cea de-a 6-a partidă s-a încheiat cu acel incident de la Paris și nu se știe deocamdată dacă și Hațegan va fi supus unor sancțiuni din partea șefilor arbitrajului european.
În schimb, situația lui Sebastian Colțescu este total diferită. El riscă sancțiuni drastice din partea UEFA, dar a fost oprit de la delegări și pe plan intern, cel puțin până la venirea unei decizii în cazul său.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo