Ovidiu Hațegan a fost în mijlocul unui scandal monstru săptămâna trecută, dar pe plan intern arbitrului arădean i se acordă credit. Acesta a fost desemnat să arbitreze partida dintre CSU Craiova și FCSB, ocupantele primelor 2 poziții în Liga 1.
Haţegan va fi ajutat la cele 2 margini de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe, în timp ce al 4-lea oficial va fi Cătălin Popa.

Hațegan arbitrează Craiova-FCSB, la 10 zile de la scandalul de la Paris

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Nefericitul eveniment provocat de remarcile considerate rasiste ale lui Sebastian Colțescu la meciul dintre PSG și Bașakșehir poate avea urmări grave pentru brigada românească pe plan european. Pe plan intern însă, cel puțin Ovidiu Hațegan nu va avea prea mult de suferit, iar delegarea sa la derby-ul Craiova-FCSB demonstrează că arădeanul se bucură de încredere totală din partea șefilor arbitrajului românesc.
Centralul traverersa cel mai bun moment al carierei, fiind unul dintre cei mai apreciați arbitri din Europa, cel puțin de forurile de la UEFA. El a devenit de curând primul arbitru din istoria Champions League care este delegat la 6 meciuri consecutive în această competiție. Din nefericire, cea de-a 6-a partidă s-a încheiat cu acel incident de la Paris și nu se știe deocamdată dacă și Hațegan va fi supus unor sancțiuni din partea șefilor arbitrajului european.
În schimb, situația lui Sebastian Colțescu este total diferită. El riscă sancțiuni drastice din partea UEFA, dar a fost oprit de la delegări și pe plan intern, cel puțin până la venirea unei decizii în cazul său.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36