Articol scris de Răzvan Cîrceag
Craiova se întărește pentru bătălia la titlu din sezonul viitor și reușește să obțină semnătura lui Valerică Găman, un fundaș central cu experiență, care de altfel este un oltean "pur-sânge" născut la Băilești. Cariera de fotbalist și-a început-o tot la Craiova, dar la FC U Craiova – echipa patronată de Adrian Mititelu -, unde a evoluat timp de 4 ani și a bifat 90 de partide.
"Fundașul central Valerică Găman a semnat contractul cu Universitatea Craiova și va ajunge în cursul zilei de astăzi în cantonamentul din Austria. Mult succes în tricoul alb-albastru!", se află scris în comunicatul oficial al Universității Craiova.
Romanian Liga I
Sorin Cârțu a dezvăluit când va fi evaluată activitatea lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova
17/11/2022 LA 20:02

Găman vine după o retrogradare

Un minus pentru CV-ul lui Găman este retrogradarea din sezonul trecut, când a evoluat pentru Astra Giurgiu. Acesta a mai evoluat pentru giurgiuveni între 2011 și 2016, când a reușit să câștige titlul, Cupa și Supercupa României. În 2020 a ales să revină la Astra, însă cu ghinion de această dată.
De-a lungul carierei, Găman a evoluat la Astra Giurgiu, FC U Craiova, FCSB, Dinamo, Al-Shabab Riyadh și Kardemir Karabükspor.
14 meciuri are Valerică Găman în naţionala României
Romanian Liga I
Mihai Rotaru și Mirel Rădoi, prima discuție după evenimentele din week-end. Ce au decis cei doi
15/11/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
Pierdere mare pentru Universitatea Craiova: Nicușor Bancu se operează și va fi out 6 luni
15/11/2022 LA 08:09