Articol scris de Răzvan Cîrceag
Craiova se întărește pentru bătălia la titlu din sezonul viitor și reușește să obțină semnătura lui Valerică Găman, un fundaș central cu experiență, care de altfel este un oltean "pur-sânge" născut la Băilești. Cariera de fotbalist și-a început-o tot la Craiova, dar la FC U Craiova – echipa patronată de Adrian Mititelu -, unde a evoluat timp de 4 ani și a bifat 90 de partide.
"Fundașul central Valerică Găman a semnat contractul cu Universitatea Craiova și va ajunge în cursul zilei de astăzi în cantonamentul din Austria. Mult succes în tricoul alb-albastru!", se află scris în comunicatul oficial al Universității Craiova.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 17-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
30/11/2021 LA 14:57

Găman vine după o retrogradare

Un minus pentru CV-ul lui Găman este retrogradarea din sezonul trecut, când a evoluat pentru Astra Giurgiu. Acesta a mai evoluat pentru giurgiuveni între 2011 și 2016, când a reușit să câștige titlul, Cupa și Supercupa României. În 2020 a ales să revină la Astra, însă cu ghinion de această dată.
De-a lungul carierei, Găman a evoluat la Astra Giurgiu, FC U Craiova, FCSB, Dinamo, Al-Shabab Riyadh și Kardemir Karabükspor.
14 meciuri are Valerică Găman în naţionala României
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
28/11/2021 LA 21:31
Romanian Liga I
Toni Petrea a dezvăluit care este obiectivul celor de la FCSB după victoria de la Craiova
28/11/2021 LA 21:11