În urma partidei, Culio a prezentat un cadou primit din partea lui Damjan Djokovic: o fotografie înrămată alături de echipă.
”Ieri am vorbit cu Dan Petrescu. I-am zis să stea liniștit. Că el tot timpul e nervos. ’Calm, Mister, că mâine câștigăm’. Tot timpul vorbesc așa cu el. A fost emoționant. Am fost fericit că am câștigat. E bine că facem vacanța pe primul loc. Am primit un cadou de la Djokovic, e un băiat extraordinar. Clubul și oamenii din jurul echipei vor să rămân aici. Însă decizia mea e luată deja. Familia mea e în Argentina, ea e cea mai importantă. Soția mea, copiii mei. Am jucat fotbal pentru familie. Așa e viața”, a afirmat Culio.
https://i.eurosport.com/2019/12/17/2738112.jpg
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Culio: ”O să mă întorc ca antrenor la CFR”

O să mă întorc la CFR Cluj în afara terenului, ca antrenor sau ca director sportiv. Vreau să fiu antrenor, să lucrez cu Mister. Am o relație bună cu Dan Petrescu, a crezut mult în mine. La fel și ceilalți jucători, președintele... Eu mi-am dat viața pentru club, pentru echipă, asta e cel mai important. Plec liniștit”, a declarat Culio în urma partidei.
Golurile CFR-ului din partida cu Voluntari au fost marcate de Susic (minutul 5), Culio (minutul 14), Deac (minutul 37) și Camora (minutul 90+2).
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20