În urma partidei, Culio a prezentat un cadou primit din partea lui Damjan Djokovic: o fotografie înrămată alături de echipă.
”Ieri am vorbit cu Dan Petrescu. I-am zis să stea liniștit. Că el tot timpul e nervos. ’Calm, Mister, că mâine câștigăm’. Tot timpul vorbesc așa cu el. A fost emoționant. Am fost fericit că am câștigat. E bine că facem vacanța pe primul loc. Am primit un cadou de la Djokovic, e un băiat extraordinar. Clubul și oamenii din jurul echipei vor să rămân aici. Însă decizia mea e luată deja. Familia mea e în Argentina, ea e cea mai importantă. Soția mea, copiii mei. Am jucat fotbal pentru familie. Așa e viața”, a afirmat Culio.
https://i.eurosport.com/2019/12/17/2738112.jpg
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 12 ORE

Culio: ”O să mă întorc ca antrenor la CFR”

O să mă întorc la CFR Cluj în afara terenului, ca antrenor sau ca director sportiv. Vreau să fiu antrenor, să lucrez cu Mister. Am o relație bună cu Dan Petrescu, a crezut mult în mine. La fel și ceilalți jucători, președintele... Eu mi-am dat viața pentru club, pentru echipă, asta e cel mai important. Plec liniștit”, a declarat Culio în urma partidei.
Golurile CFR-ului din partida cu Voluntari au fost marcate de Susic (minutul 5), Culio (minutul 14), Deac (minutul 37) și Camora (minutul 90+2).
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54