Președintele FRF consideră că pauza inedită în care se află campionatele din țara noastră vor avea urmări grave asupra echilibrului financiar al cluburilor. Burleanu se teme că multe echipe din ligile inferioare, care nu beneficiază de venituri mari, ar putea dispărea până la finalul stării de urgență.
Președintele Federației susține că majoritatea cluburilor nu au luat în niciun moment în considerare o astfel de situație, motiv pentru care pierderile financiare vor fi consistente, iar pentru unele, fatale:
"Am putea rămâne cu 14-16 echipe în total, în Liga 1 și Liga 2, dacă nu vom putea să revenim cu competițiile fotbalistice în România. Poate fi cel mai crunt coșmar. Cluburile își propun să încheie pe zero acest an. Asta înseamnă că nu aveau un plan de risc.
Romanian Liga I
Anunț de ultimă oră! Burleanu a dezvăluit când se poate relua Liga 1
10/04/2020 LA 09:08
Trebuie să ne gândim și la cluburile din eșaloanele inferioare. Ca să vă dau un exemplu în privința pierderilor grupărilor din campionatele din Top 5, echipele vor înregistra pierderi de câte 20-25%. Asta mă aștept și în Liga 1.", a spus Burleanu, pentru Pro X.

Burleanu: "Cotele fotbaliștilor vor scădea"

Totodată, Răzvan Burleanu a recunoscut că se așteaptă la o scădere abruptă a cotelor de piață ale jucătorilor din Liga 1, ca urmare a posibilei absențe din cupele europene:
"Echipele nu vor mai putea juca în cupele europene, fotbaliștii noștri nu vor mai fi văzuți de nimeni ca să fie vânduți și să aducă profit clubului respectiv, iar cota lor va scădea cu 20-25%.", a mai adăugat Burleanu.
Burleanu a dezvăluit cele 3 date la care se încearcă reînceperea Ligii 1: 27 mai, 3 iunie și 13 iunie. Președintele FRF își dorește ca viitoarea campioană să fie decisă pe teren, astfel încât nu concepe anularea sezonului actual.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26