Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum au reacționat Borja Valle și Isma Lopez după declarațiile dure ale lui Cosmin Contra

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/10/2020 la 07:29 GMT+2

Borja Valle și Isma Lopez au reacționat după declarațiile extrem de dure ale antrenorului Cosmin Contra la adresa jucătorilor ca urmare a înfrângerii cu 2-0 la Sepsi.

Borja Valle (Dinamo) a reușit un gol superb cu FC Botoșani

Credit imagine: Eurosport

Contra s-a prăbușit pe bancă odată cu jocul lui Dinamo de la Sf. Gheorghe. Fostul selecționer nu reușește să găsească soluțiile de redresare a unei echipe pe care reformat-o cu multe plombe din Spania. 0-2 cu Sepsi este ultimul rezultat dezamăgitor pentru fanii lui Dinamo, care sperau că această schimbare de regim în Ștefan cel Mare să aducă și rezultate mai bune decât în sezonul precedent. Deocamdată, Dinamo este tot în subsolul clasamentului și speranțele au rămas doar în imaginația fanilor.
"E inexplicabil ce s-a întâmplat, nu m-am așteptat să arătăm așa în seara asta. Felicitări pentru Sepsi. E fără cuvinte. Nu am nimic pozitiv de remarcat la jocul de astă-seară. Am fost o rușine de echipă, nu pot să explic evoluția asta" a declarat Contra după înfrângerea din Covansa.

Cum au reacționat Borja Valle și Isma Lopez

”Acum, noi trebuie să reparăm situația, nu mai avem nicio scuză!”, a scris Borja Valle, pe Instagram.
”Avem multe de îmbunătățit... Trebuie să luptăm indiferent cât de grea pare situația!”, a postat, de cealaltă parte, Isma Lopez, pe aceeași rețea socială.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo