„Doamne ferește! Eu nu am auzit de așa ceva. E păcat să se arunce noroi pe rezultatele lui Dinamo de atunci. Eram jucător și noi, vă spun sincer, nu am simțit niciodată că am fi ajutați, mai ales în Europa. Cum să cumpărăm noi arbitrii? La noi, la fotbaliști, nici la nivel de zvon nu a ajuns, că vă dați seama că am fi discutat și noi în vestiar…
Au trecut 36 de ani și nu mi-ar fi greu să spun că am auzit sau simțit ceva, dar sincer nu am crezut o clipă că suntem avantajați. Păi, la Hamburg, până la 3-0, ne-au călcat în picioare cu arbitrii. Apoi, am avut noroc și am făcut 3-2. La Liverpool, Movilă a avut dublă fractură de maxilar. Era arbitru aproape și nu i-a dat nici galben!”, a declarat Ioan Andone pentru ProSport.
„Îmi dau lacrimile în fața laptopului. În luna mai fac 64 de ani, dar aproape că plâng ca un copil. Tremur tot. Soția mea nici nu a avut puterea să citească așa ceva. L-am iubit toți pe nea Cornel, dar îmbătrânește... stiți vorba aia. Eu eram căpitanul acelei echipe și nu permit nimănui să își bată joc de munca generației mele. Adică, pe noi ne-a făcut mari fotbaliști Securitatea?
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Noi am fost niște blatiști? Niciodată! Am avut o superechipă atunci, iar la Minsk am făcut cel mai bun meci al meu din cupele europene. Cine era nebun să ia banii și să fie curățat de KGB? Voi credeți că se puteau face asemenea lucruri în fosta URSS? Cu Hamburg am sărit din bară în bară. Păi, dacă noi blătuiam meciul ăla, atunci de ce nemții au atacat în valuri ca să ne bată”, a afirmat fostul căpitan Tete Moraru.
„Am citit și eu acum, deocamdată îmi adun gândurile pentru că sunt uluit de ce citesc! Nu cred că e ceva adevărat. Eu am simțit din teren cât de dezavantajați am fost de arbitraje. Eu nu cred poveștile astea cu microfoane și arbitrii plătiți!”, a afirmat Gigi Mulțescu, conform ProSport.

Cornel Dinu: ”Eu am dus valiza cu bani la victoria lui Dinamo cu Hamburg"

Cornel Dinu era secundul lui Nicolae Nicușor la campania spectaculoasă a dinamoviștilor din sezonul 1983-1984, când echipa s-a oprit în semifinalele Cupei Campionilor. "Cu Liverpool n-a mai mers cu valize la arbitrii" explică fostul căpitan al lui Dinamo.
Dezvăluirile șocante aler lui Cornel Dinu vin chiar în ziua în care se împlinesc 36 de ani de la meciul cu Liverpool de la București din semifinalele Cupei Campionilor, cea mai mare performanță din istoria lui Dinamo. Dinu a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce s-a întâmplat în 1984.
”Eu urmăream adversarii și lucram partea tactică, Nicușor se ocupa cu pregătirea fizică. Și tocmai asta a fost problema, că adversarii erau cu mult mai puternici. Postelnicu mă trimisese prima oară s-o văd pe Aston Villa, în '81, pe urmă tot eu am fost și la Liverpool. Am văzut-o într-un meci, cu Everton parcă. Așa am creat o relație cu Anghelache, care era șeful spionajului românesc din Anglia. Cu Liverpool n-am putut să mai umblăm la arbitri, așa cum făcuserăm în precedentele jocuri europene. N-a mai mers fiindcă nu mai era loc pentru căței! Erau semifinalele Cupei Campionilor, nu prea mai era loc pentru Dinamo din Est!”, a afirmat Dinu.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20