Intervenind telefonic la Digi Sport, Iustin Ștefan a confirmat cazul pozitiv de la Astra Giurgiu și faptul că meciul din această seară a fost amânat: "Meciul este oficial amânat. Jucătorul este pozitiv, iar medicii au spus că nu impune acum o retestare pentru că simptomele sunt clare."

Finala Craiova-CFR ar fi o variantă, dar nu are acoperire

"Urmează ca DSP Giurgiu să efectueze o anchetă epidemiologică și în funcție de rezultatele acesteia vom lua o decizie. Noi rămânem pe poziția de a încerca să terminăm campionatul până pe 3 august. Cum am mai spus, am cerut o derogare de la UEFA, dar nu se poate. Sincer, nu am înțeles motivele, dar asta e, pe 3 august trebuie să anunțăm echipele participante în cupele europene.", a mai spus Iustin Ștefan.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 19 ORE
Iustin Ștefan a comentat și pe marginea zvonurilor care spun că dacă Astra nu va putea fi programată, iar play-off-ul nu se va putea încheia până pe data de 3 august, atunci există posibilitatea ca echipa campioană să fie decisă într-o partidă decisivă între Craiova și CFR Cluj: "Este adevărat că am luat în calcul și acest scenariu, dar din cauza faptului că nu ar avea acoperire regulamentară este greu de crezul că este posibil un astfel de meci".
https://i.eurosport.com/2020/07/22/2854105.jpg

Dinamo joacă duminică cu Voluntari

Secretarul general al LPF a vorbit și despre situația de la Dinamo și are vești bune: "DSP Ilfov și-a dat acordul ca Dinamo să fie programată. Ca atare, meciul de duminică cu FC Voluntari se va juca. Mâine vom avea o adunare generală la Ligă, vom propune modificarea calendarului din play-out și vom găsi cele mai bune variante pentru ca toate meciurile rămase de disputat să aibă loc".
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
IERI LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
15/09/2021 LA 09:35