Juan Camara a pus umărul la prima victorie a lui Dinamo în noul sezon din Liga 1. Mijlocașul spaniol a marcat ultimul gol al trupei lui Cosmin Contra, după o pasă a lui Fabbrini. Camara l-a învins pe portarul lui Gaz Metan cu un șut superb la colțul lung.
La finalul duelului de la Mediaș, Juan Camara s-a arătat extrem de fericit pentru primul său gol în tricoul lui Dinamo. Ibericul consideră că, dacă va juca așa, Dinamo va putea să încheie pe primele locuri din Liga 1.
Camara a fost întrebat și despre modul în care Cosmin Contra și cei de la Dinamo l-au convins să vină la formația din "Ștefan cel Mare":
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
"A fost un joc în care echipa a muncit mult. Sunt foarte fericit pentru primul meu gol și pentru prima victorie la echipă. Mi s-a prezentat un proiect câștigător înainte să vin la Dinamo. Aveam câțiva colegi care au jucat în România și știam câteva lucruri despre campionatul de aici. Astăzi am demonstrat că merităm să fim sus în clasament.", a spus Juan Camara, la finalul meciului cu Gaz Metan.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3. "Câinii", la prima victorie din noul sezon

Dinamo a deschis scorul în minutul 48. Juan Camara l-a servit excelent pe Gonzalez cu o pasă la marginea careului, iar jucătorul din Venezuela a finalizat cu un șut la colțul lung.
Formația lui Dusan Uhrin a trecut pe lângă egalare după o oră de joc, când Sanoh a trimis în bară. Dinamo a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 73, după un fault comis în careu de Droppa asupra lui Camara. Deian Sorescu a executat penalty-ul, Buzbuchi a apărat, iar mingea a sărit norocos la mijlocașul lui Dinamo care n-a mai iertat.
Juan Camara a dus scorul la 3-0 în minutul 83, după o pasă a lui Fabbrini. Spaniolul l-a învins pe portarul lui Gaz Metan cu un șut la colțul lung. Medieșenii au înscris golul de onoare în penultimul minut de joc, prin Cardoso, după o dezorganizare în defensiva lui Dinamo.
S-a încheiat 3-1 pentru Dinamo, care a bifat prima victorie din noul sezon din Liga 1. "Câinii" au încheiat etapa a 4-a pe locul 9, cu 5 puncte.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10