Pandemia de coronavirus a întrerupt la începutul lunii martie stagiunea curentă din Liga 1. La fel ca în majoritatea campionatelor din Europa, și cluburile din România speră să poată reveni pe teren în iunie, pentru a încheia în mod obișnuit sezonul.
Chiar dacă se vor relua în vară, există șanse foarte mici ca meciurile să se desfășoare cu spectatori în tribune. În prezent, oficialii Craiovei se gândesc la o modalitate prin care să poată fi susținuți de fanii olteni la meciurile de pe teren propriu.
Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre un sistem de așezare a suporterilor în tribunele stadionului "Ion Oblemenco", astfel încât să fie evitat orice risc de răspândire a coronavirusului:
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Dacă ai un stadion de 30.000 (n.r. - de locuri), care e problema să încapă 10.000 de spectatori? Reprezintă o treime din el. Spectatorii vor lăsa două scaune libere între ei. | Sorin Cârțu, pentru Pro x

Cârțu: "Testele pot fi făcute înainte de meci"

În același timp, președintele formației oltene s-a gândit și la un mod prin care să fie asigurată sănătatea jucătorilor, utilizând testele pentru coronavirus:
În ziua jocului se pot face teste rapide întregii echipe. Doctorul de la echipa adversă să vină împreună cu doctorul tău pentru a verifica rezultatele testelor. | Sorin Cârțu, pentru Pro x.
Canalele Eurosport nu suntdisponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11