Roș-albaștrii bifează un nume după altul la capitolul plecări. Zilele trecute Bozhidar Chorbadzhiyski, Juvhel Tsoumou și Ioan Hora s-au despărțit de gruparea vicecampioană, ultimul găsindu-și deja echipă: Gaz Metan Mediaș, unde va evolua din nou sub comanda lui Edi Iordănescu, pe care l-a avut antrenor în cel mai bun sezon al carierei, la Pandurii.

Voluntari și Gaz Metan, pe urmele "indezirabililor" de la FCSB

Dar plecările nu se vor opri. În zilele următoare, alți trei fotbaliști îi vor spune "adio" FCSB-ului. Este vorba de Moutinho, Salomao și Belu, care nu au mai prins aproape deloc echipa de când noul staff tehnic a fost instalat.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
Toți trei au oferte de la codașa Voluntari, care l-a instalat pe Mihai Teja pe bancă, dar doar primii doi sunt siguri că vor ajunge la gruparea ilfoveană. Asta pentru că pe numele lui Salomao a sosit o ofertă și de la Gaz Metan.
Șefii medieșenilor vor să întărească serios echipa, mai ales că au aflat că Edi Iordănescu este dorit de Rotaru la Craiova, după plecarea lui Pițurcă. Ca atare, sunt șanse mari ca fostul jucător al lui Dinamo să ajungă la Gaz Metan, care îi oferă și un salariu mai bun, dar și alte perspective. La Voluntari, șansele de salvare de la retrogradare sunt minime, Teja având de altfel obiectiv promovarea în Liga 1, în stagiunea 2020-2021.
FCSB se va reuni săptămâna viitoare, urmând a pleca în cantonamentul din Marbella, programat între 12 și 23 ianuarie. Acolo, Coman&Co au stabilit deja mai multe meciuri amicale: cu FC Basel (16 ianuarie), cu Karlsruher (18 ianuarie), cu Lokomotiv Moscova (20 ianuarie) și cu Jeonbuk Hyundai (22 ianuarie).
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32