FCSB are de tras pentru a prinde play-off-ul campionatului, iar Narcis Răducan mărturisește că în iarnă există posibilitatea ca mai mulți jucători să plece de la echipă. Vizați sunt și fotbaliștii care nu au făcut cel mai bun sezon, dar și cei care se regăsesc în primul ”11” al vicecampioanei.
În privința plecărilor titularilor, oficialul a manționat că totul depinde de ofertele care ajung pe adresa clubului. În schimbul unei sume bune de bani, FCSB ar putea renunța la ei.
Perioada imediat următoare înseamnă iarnă. În condiţiile în care sunt oferte importante pentru club, da, există posibilitatea asta şi acest răspuns este valabil pentru toţi jucătorii din lot. Că vor fi şi jucători care nu se regăsesc până la sfârşitul turului nici măcar în primii 18 atunci da, este posibil să avem parte şi de despărţiri, dar suntem la jumătatea acestui sezon de toamnă şi în condiţiile astea gândul nostru nu este neapărat la despărţiri. Ne gândim cum să facem puncte mai multe ca să ajungem echipele din faţă | Narcis Răducan pentru Telekom Sport.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
În ultimul timp s-a vorbit, în special, despre ofertele pe care FCSB le-ar avea pentru Florinel Coman. Din spusele conducerii, au existat propuneri clare pentru transferul mijlocașului, pe sume motivante, însă oficialii nu au fost mulțumiţi. Alți jucători care ar putea pleca pe bani în iarnă sunt atacantul Harlem Gnohere și mijlocașul Dennis Man.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20