Jucătorul echipei din Sfântu Gheorghe a fost eliminat în prelungirile partidei de aseară, după ce a primit două cartonașe galbene în interval de câteva secunde. Mai întâi, jucătorul din Guineea a făcut un fault banal, la mijlocul terenului. Socotind că măsura lui Istvan Kovacs e prea dură, Fofana s-a înfuriat și a protestat vehement, la doar câțiva centimetri de arbitru. Acesta nu a avut altă soluție decât să scoată din buzunar un nou cartonaș galben și să îl trimită pe jucător la cabine.

Miriuță voia ca Fofana să fie suspendat drastic pentru a se dea un exemplu

Ieșirea lui Fofana l-a lăsat perplex pe Miriuță, antrenorul celor de la Minaur Baia Mare, care cerea o pedeapsă exeplară pentru mijlocaș.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46
"Eu nu înţeleg. Să te duci aşa la Istvan Kovacs. Dă-i, mă, zece etape! Am înţeles că şi la Mediaş s-a bătut prin vestiar. E inadmisibil. Uite, mai să-i dea un cap lui Istvan. Eu i-aş da cinci etape, minimum, nici nu aş sta de vorbă!
Stai, mă, pe bancă sau în tribună şi vezi-ţi de treabă. Sper ca Leo Grozavu să ia măsuri, deşi, ca antrenor, îţi aperi jucătorii", a declarat Vasile Miriuţă, la Look Sport.
Azi, Comisia de Disciplină a judecat cazul și nu a considerat că gesturile și atitudinea lui Fofana au fost suficient de deplasate încât să merite o pedeapsă suplimentară. Ca atare, s-a stabilit suspendarea clasică pentru două galbene, de o etapă.
În schimb, fundașul oltenilor, Vladimir Screciu, și el eliminat în partida de aseară, va sta pe tușă două etape. Apărătorul a văzut roșu direct și a primit pedeapsa normală în astfel de situații.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45