Dan Petrescu a recunoscut că va fi foarte greu pentru CFR să treacă de Sevilla și a devzăluit singurul mod în care ar putea forța o eventuală calificare:
"Bursucul" a declarat că are multe transferuri în minte, dar din păcate bugetul de la CFR nu le poate acoperi pe toate. Antrenorul ardelenilor este de părere că dacă ar putea aduce jucători pe bani mulți, ca Gigi Becali, atunci CFR ar avea șanse mult mai mari să treacă de Sevilla:
"Poți să-mi dai acum 25 de milioane de euro, pentru transferuri, ca să trecem de Sevilla în primăvară. Dar să fim realiști, e greu. Nu putem să dăm 5 milioane de euro pe Valentin Mihăilă, ca Gigi Becali. Eu aș da 20 de milioane pe Mihăilă, dar n-am. Sunt mulți jucători din România pe care îi vreau la CFR. Dacă i-aș lua pe toți, 100% m-aș bate cu Sevilla.", a spus Dan Petrescu pentru DigiSport.
Romanian Liga I
Dan Petrescu face praf arbitrajul, după 0-1 cu FCSB: "Foarte supărați, ce fault de roșu e ăla?!"
17/04/2022 LA 20:18
https://i.eurosport.com/2019/12/12/2735178.jpg
Dan Petrescu este omul care a adus ultimele două titluri de campioană în vitrina CFR-ului. Campioana României a încheiat pe locul secund în grupele Europa League, deasupra lui Lazio și Rennes, și se va lupta cu Sevilla în dublă manșă pentru un loc în optimile competiției.
Partida tur se va disputa pe 20 februarie, în Gruia, în timp ce meciul decisiv se va juca o săptămână mai târziu, în Spania.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Petrescu privind problemele celor de la Chelsea: "Ce vină au jucătorii sau fanii?"
11/03/2022 LA 17:55
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Rapid 2-1: "Dezastru, au fost penibili, sunt șocat!"
20/02/2022 LA 20:42