Dan Petrescu a recunoscut că va fi foarte greu pentru CFR să treacă de Sevilla și a devzăluit singurul mod în care ar putea forța o eventuală calificare:
"Bursucul" a declarat că are multe transferuri în minte, dar din păcate bugetul de la CFR nu le poate acoperi pe toate. Antrenorul ardelenilor este de părere că dacă ar putea aduce jucători pe bani mulți, ca Gigi Becali, atunci CFR ar avea șanse mult mai mari să treacă de Sevilla:
"Poți să-mi dai acum 25 de milioane de euro, pentru transferuri, ca să trecem de Sevilla în primăvară. Dar să fim realiști, e greu. Nu putem să dăm 5 milioane de euro pe Valentin Mihăilă, ca Gigi Becali. Eu aș da 20 de milioane pe Mihăilă, dar n-am. Sunt mulți jucători din România pe care îi vreau la CFR. Dacă i-aș lua pe toți, 100% m-aș bate cu Sevilla.", a spus Dan Petrescu pentru DigiSport.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
23/09/2021 LA 20:54
https://i.eurosport.com/2019/12/12/2735178.jpg
Dan Petrescu este omul care a adus ultimele două titluri de campioană în vitrina CFR-ului. Campioana României a încheiat pe locul secund în grupele Europa League, deasupra lui Lazio și Rennes, și se va lupta cu Sevilla în dublă manșă pentru un loc în optimile competiției.
Partida tur se va disputa pe 20 februarie, în Gruia, în timp ce meciul decisiv se va juca o săptămână mai târziu, în Spania.
Fotbal
Cea mai proastă veste pentru Alibec! Dan Petrescu a făcut anunțul
31/01/2021 LA 05:48
Fotbal
Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor! "Bursucul" exclude retrogradarea: "Îmi place riscul"
11/01/2021 LA 16:24